Pevačica i glumica Dženifer Lopez, definitivno je neko ko prati trendove, ali i zna kako da istakne sve ono što je lepo, a sakrije "nedostatke" na pravi način. 

Dobro, možda ste mišljenja da latino diva nema mana, ali na kraju dana, i ona je kao i svi, od krvi i mesa, iako je zaista neverovatno kako žena izgleda u šestoj deceniji života.

Sada su je paparaci uslikali u fenomenalnom izdanju zbog kog se još jednom zasluženo našla na listi najbolje obučenih žena. Zapravo, pokazala je kako uz minimalno možete dobiti maksimalan efekat. 

"Dženi iz bloka" uputila se na ručak sa prijateljima i porodicom i za tu priliku odabrala je dugu belu haljinu sa kopčanjem sa prednje strane, u stilu košulja-haljina, a struk je naglasila končanim pojasom. Sve to uparila je sa zlatnim alkama i jednostavnim zlatnim ogrlicama. Kada je obuća u pitanju, odabrala je ubedljivo najpopularniju kombinaciju sezone - sandale sa petom od plute u bež boji, a celu kombinaciju "razbila" je crvenom tašnom.

dzenifer lopez
MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zapravo belo-bež kombinacija je definitivno nešto što dominira sezonama, a izgleda veoma šik, trendi, ali i elegantno, zbog čega je inače veoma poželjna, a pogotovo leti kada bi ipak trebalo da dominiraju svetle boje.

Najbolje od svega je to što ovakav tip haljina kao što je ponela latino diva sjajno pristaju svakoj građi, i sakrivaju eventualne nesavršenosti. Pogotovo maxi size, gde sami možete izabrati i koliko ćete otkopčati gornji deo, ali i ukoliko želite da imate dublji šlic.

dzenifer lopez
MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U zavisnosti od izbora odeće, preporuka je da tako uparite i pojas i tašnu. Možete je nositi uz bele ili bež patike, ili pak neke od trendo modela sandala i espadrila.

Ukoliko su vaš izbor visoke potpetice, samo odaberite pravilan aksesoar i spremni ste za polazak.

Takođe, ukoliko želite, možete monotoniju "razbiti" nekim detaljima u boji, iako većina dizajnera daje prognoze da će ovog leta svedena bež - bela kombinacija biti obavezan "go-to".

Ovakav model haljina možete naći na svakom koraku, a nešto slično pronašli smo u Zari. Možete birati i kada je u pitanju izbor materijala, od pamuka, pa sve do lana. 

Printscreen/ZARA Zara, košulja-haljine