Slavna latino diva Dženifer Lopez rado se vraća u svet glume. Naime, uskoro putuje u Dominikansku Republiku, gde će snimati novi film pod radnim nazivom ''Venčanje sačmarica''.

Iako su stajlinzi poznate dive uvek bili veoma medijski propraćeni i hvaljeni, u poslednje vreme komplimente za svoje outfite retko dobija.

Vreme pre puta u Dominikansku Republiku koristi na najbolji način - u uživa sa svojim verenikom Aleksom Rodrigezom. Par je viđen nakon noćenja u jednom hotelu u Miamiju, posle kog su se zaputili na ručak, a pažnju je privukao njen izgled.

Dženifer Lopez sa verenikom Aleksom Rodrigezom
MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Džej Lo je odabrala haljinu čiji joj kroj nikako ne pristaje iako važi za najzgodniju poznatu 51-godišnjakinju. Uz ovu predimenzioniranu belu haljinu, sa providnim rukavima, ponela je torbu većih dimenzija prepoznatljivog brenda Dior koja takođe nije dobila mnogo pozitivnih reakcija.

Ali pažnju je ponovo privuklacipelama sa visokom štiklom i izraženom platformom, koje neverovatno podsećaju na one kakve je nosila u filmu "Hustlers" gde je glumila striptizetu.

Dženifer Lopez u filmu "Hustlers"
Youtube 

Osim toga, negativne komentare dobila je i njena frizura. Poznato je da za potrebe slikanja i snimanja voli da ekperimentiše sa kosom, a da u slobodno vreme preferira ono što joj je dala majka priroda. Ali da li je razbarušena punđa prikladna za ovako veliku zvezdu? Ni njenim fanovima se nije svidela ovakva frizura pa su joj jasno poručili da izgleda "kao da se jutros nije ni očešljala".