Dženifer Lopez uvek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama – bez obzira na to sprema li se za crveni tepih ili za odlazak u teretanu.

Fotografi su je nedavno snimili tokom šetnje s menadžerom u Majamiju u jednostavnoj kombinaciji koja je oduševila njene obožavatelje.

Američka pevačica i glumica odabrala je vrlo ležerno izdanje sastavljeno od tamnozelene trenerke predimenzioniranih nogavica i krop-topa bez rukava. Reč je o modelu majice koji ističe predeo stomaka kojim je mnogo žena nezadovoljno, pa ne čudi što ga dobar deo njih izbegava nositi.

Dženifer Lopez s ponosom je šetala u beloj kratkoj majici iznad pupka koja je istakla njene zapanjujuće trbušnjake, ali i preplanulu put. Fit telo rezultat je njenog predanog rada u teretani sa ličnim trenerom, ali i poštovanja svih pravila o zdravoj ishrani o kojoj smo već pisali.

dzenifer lopez sa menadzerom
MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ležerno izdanje dopunila je omiljenim parom patika – zelenim modelom Nike patika Air Jordan po imenu Lucky Green, ali i sunčanim naočarima kojima je sakrila oči od znatiželjnih pogleda. Slavna 51-godišnja lepotica na licu nije imala ni trunke šminke.

dzenifer lopez odlazi u teretanu
VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mnogi se složili da Dženifer izgleda srećno i zadovoljno, a kako strani mediji prenose za to je zaslužan njen novi-stari dečko, glumac Ben Aflek. 

Džej Lo i Ben sve više vremena provode zajedno, a spekuliše se i da je pala odluka o zajedničkom životu. Dženifer će se uskoro preseliti kod Bena u Los Anđeles, te nema sumnje da imaju ozbiljne planove.

dzenifer lopez izlazi iz automobila
Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Više njenih fotografija pogledajte u nastavku teksta:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez