NIJE OSTARILA NI DAN: Džej Lo se pojavila u Aflekovoj kući u istom izdanju kao kada su prvi put bili zajedno

Zbog "Benifer" se definitivno čini kao da smo se vratili u 2000. kada su započeli svoju romansu.

Dženifer Lopez u širokim trendi farmerkama
Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dženifer Lopez odavno nije ovako dobro izgledala. Zapravo slobodno možemo reći da je procvetala i da uopšte ne izgleda kao neko ko je zakoračio u šestu deceniju života.

Pevačica, glumica i odnedavno vlasnica make-up brenda čini se da nimalo ne pati zbog raskida veridbe sa nekadašnjim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom. Naprotiv!

Uživa u životu, a na brojnim paparaco fotografijama evidentno je da nikad bolje nije izgledala (pogotovo kada se uporede fotografije dok je još bila sa Rodrigezom).

dzenifer lopez i ben aflek
RACHPOOT/ROGER/GEVA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, znate kako kažu - žene procvetaju kada su voljene, a biće da joj romansa sa staro-novim dečkom Benom Aflekom i te kako prija. Prve su se glasine o ponovnoj vezi bivših verenika pojavile još početkom maja kada su prvi put uhvaćeni zajedno. Zapravo su se iskrice među nekadašnjim "it" parom navodno javile još dok je ona bila zvanično verena sa Aleksom.

dzenifer lopez i ben aflek prvi put uhvaceni zajedno
Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, "Benifer" se tada branio pričama o ne znam kakvom prijateljstvu koje traje godinama. Da, baš!

Zatim su golupčići proveli vikend u Big Sky Resortu u saveznoj državi Montana gde on ima imanje, a pri povratku privatnim avionom u Los Anđeles, odvezli su se zajedno do njene vile na Bel-Eru.

Par je u skrivenom skijaškom odmraralištu navodno proveo zajedno nekoliko dana. Nakon toga su ih paparaci uslikali kako zajedno odlaze u teretanu, a onda ponovno kako uživaju u vili u Majamiju.

Zadnja potvrda je stigla nakon što su ih fotografi uslikali budnim okom objekiva dok su šetali zagrljeni.

Poslednjih dana vreme provode malo u njenoj, a malo u njegovoj vili, a prilikom poslednjeg dolaska kod starog/novog dečka, Džen je stigla u sličnom stilu koji je "furala" 2000-ih kada je par prvi put bio zajedno.

dzenifer lopez dok se zabavljala sa benom
SMG / Zuma Press / Profimedia 

Velike alke, bela trenerka sa nitnama, naočari za sunce u boji. O da, "Jenny From The Block" je opet tu! Uostalom, pogledajte je! Neverovatno da ova žena izgleda kao da dan jedan nije ostarila. I ne samo to, zbog svega zaista imamo osećaj kao da smo ponovo u 2000-im.

dzenifer lopez u istoj odeci kao dok se zabavljala sa benom
Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zapravo te godine, Ben je i kleknuo pred Dženifer i zaprosio je, ali je 2003. godine ipak došlo do raskida. Ko zna, možda ovog puta zapravo i stignu do oltara!

Još fotografija slavnog para pogledajte u galeriji ispod: 

Shutterstock Dženifer Lopez i Ben Aflek

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši