Otkako je u medijima izašlo da su se pomirili latini dova Dženifer Lopez i holivudski glumac Ben Aflek nakon 17 godina od raskida veridbe paparci ih prate u stopu.

Tako je oskarovac uslikan sa svojom decom tokom vikenda u Brentvudu u Kaliforniji, a tom prilikom se videlo da glumac izgleda znatno "svežije" nakon pomirenja sa Džej Lo.

Naime, Ben je uslikan dok je vodio svoju decu - ćerku Serafinu i sina Semjuela na ručak u jedan restoran, a tom prilikom je nosio crne pantalone, sivu majicu i teget košulju.

Glumac je nosio zaštitnu masku na licu, ali se moglo videti da izgleda dosta srećnije, u odnosu na trenutak kada je raskinuo vezu sa glumicom Anom De Armas kada je izgledao veoma depresivno, umorno i oronulo.

ben aflek nakon pomirenja sa džej lo
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Aflekova deca su takođe prošetala u opuštenom izdanju, a glumac je nakon ručka uslikan u svom automobilu u kom je odvrnuo muziku i naglas pevao sa svojom ćerkom.

"Savršeno izgleda", "Oporavio se otkako se pomirio s Džej Lo", "Najlepši glumac zauvek", "Ponovo je onaj stari", glasili su komentari Benovih obožavateljki na njegove nove fotografije.

ben aflek nakon pomirenja
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Podsetimo, Aflek je nedavno otputovao u Majami kako bi proveo što više vremena sa Dženifer Lopez nakon što su ponovo obnovili svoju ljubav posle 17 godina, nedugo nakon raskida njene veridbe sa bivšim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom.

ben aflek
VEM/miamipixx / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pevačica je ovog meseca provodila vreme i u Los Anđelesu sa Aflekom, a nakon "Vax Live" koncerta otputovali su na odmor na 7 dana.

Njih dvoje su se upoznali na setu filma "Gigli" 2001. godine i bili su vereni od 2002. do 2004, nakon čega se on oženio s glumicom Dženifer Garner, s kojom je dobio troje dece i od koje se razveo 2018. godine.

dženifer lopez i ben aflek pomirenje
Lionel Hahn / Zuma Press / Profimedia 

Inače, Aflek je pre pomirenja sa Dženifer okončao vezu sa glumicom Anom de Armas, nakon čega je nekoliko puta uslikan u baš nereprezentativnom izdanju. Ipak, sada je ponovo u punom sjaju. 

Više njihovih fotografija pogledajte u galeriji:

Shutterstock Dženifer Lopez i Ben Aflek