Ako je iko do sada sumnjao u obnovljenu ljubav između 51-godišnje pevačice Dženifer Lopez i 48-godišnjeg glumca Bena Afleka, poslednje fotografije zaljubljenog dvojca definitivno će ga razuveriti.

Nekadašnji verenici koji su nakon 17 godina ponovo odlučili da daju šansu svojoj ljubavi, sada su snimljeni u zapadnom Holivudu prilikom odlaska u novi restoran Wolfganga Pucka u hotelu Pendraj, a paparaci su ih pri tome snimili kako zagrljeni razmenjuju nežnosti.

U ležernim odevnim kombinacijama i s osmesima na licima,Džej Lo i Ben su kraj dana odlučili da provedu na romantičnoj večeri.

Koliko trenutno uživaju u međusobnom društvu svedoče i fotografije na kojima pevačica u jednom trenutku odlučila da nasloni glavu na Benovo rame ne obazirući se pri tome na prolaznike na ulici.

"Nema sumnje da su njih dvoje zajedno. U ovom slučaju fotografija zaista govori više od 1000 reči", jedan je od komentara koji se može pročitati ispod najnovijih fotografija novog - starog para.

Inače, iako još uvek nisu komentarisali svoj odnos, da isti ne skrivaju moglo se videti u već nekoliko navrata kada su Dženifer i Ben uhvaćeni u zajedničkom druženju.

Jedno od takvih druženja, ono koje je privuklo najviše pažnje, bilo je i pre desetak dana kada su snimljeni na romantičnom odmoru u Majamiju gde su nekoliko dana proveli u luksuznij kući, a ni tada, baš kao ni sada, nisu se skrivali od javnosti i kamera paparaca.

Više njihovih fotografija pogledajte u galeriji: 

Shutterstock Dženifer Lopez i Ben Aflek