Anđelina Džoli uslikana je u utorak tokom prve posete bivšem suprugu Džoniju Mileru kada joj je društvo pravio sin 17-godišnji sin Paks. Drugom prilikom, primećeno je da Džolijeva u zgradu ušla sa flašom skupog vina, i biloo je jasno da su želeli da uživaju u večeri. 

Izvori bliski glumcima rekli su za "People" da su Anđelina i Miler bliski prijatelji, kao i da se njegov 12-godišnji sin Baster i njen 12-godišnji sin Noks intezivno druže.

Međutim, nije reč samo o njenim posetama zgradi u kojoj živi Džoni, već je dvojac viđen sam i bez dece na intimnoj večeri tokom proteklog vikenda.

Inače, Anđelina i Džoni Miler bili su u braku od od 1996. do 1999. godine, a i nakon razvoda ostali su dobri prijatelji. Svojevremeno je ova lepotica istakla da joj je iskreno žao što su se rastali.

andjleina dzoli izlazi iz zgrade
DIGGZY / JESAL / SplashNews.com / Splash / Profimedia Anđelina Džoli uslikana kako napušta zgradu drugu veče

"Džoni i ja se nikada nismo svađali i nikada nismo povredili jedno drugo. Istinski sam želela da budem njegova supruga. Želela sam da mu se predam", rekla je Anđelina nakon razvoda. Glumica je 2004. iznenadila javnost izjavom kada je istakla da je razvod od Milera "najgluplja stvar koju je ikada uradila".

Inače, njihovo venčanje je bilo veoma neobično. Anđelina je umesto venčanice nosila crne kože pantalone i belu majicu na kojoj je ispisala Džonijevo ime i to sopstvenom krvlju. Objasnila je da je označilo njenu spremnost da se žrtvuje za ljubav.

dzoni miler, paparaco
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"To je vaš suprug, odnosno čovek za kojeg ćete se uskoro udati. Možete malo da se žrtvovujete za njega kako biste sve učinili posebnijim", izjavila je tada za "New York Times".

Uprkos ljubavi i činjenici da su se dobro slagali, samo godinu kasnije ova romansa je počela da puca, iako su se zavnično razveli tek 1999. Anđelina je nakon razvoda otkrila da je tome doprinelo to što se osećala kao da više nema svoj identitet.

andjelina dzoli ulazi u zgradu
DIGGZY / JESAL / SplashNews.com / Splash / Profimedia Paparaci su uslikali Anđelinu sa bocom vina u ruci dok je ulazila u zgradu Džonija Milera

Nakon udaje ubrzo je priznala kako ima osećaj da je izgubila svoj identitet.

"Bilo je čudno što smo se odmah venčali, nekako sam izgubila svoj identitet. Odjednom sam postala nečija žena, kao da sam izgubila polovinu sebe. Išli smo u neki jutarnji šou, a oni su nas posipali pirinčem i poklonili nam toster. Pomislila sam: "Moram da se vratim na staro".

dzoni miler i andjelina dzoli dok su bili u vezi
UNITED ARTISTS / AFP / Profimedia 

Podsetimo, Džolijeva se posle ovog braka udavala još dva puta. Naime, 2000. je stupila u brak sa Bilijem Bobom Tortonom, a 2014. sa Bred Pitom. Miler je bio u braku sa glumicom Mišel Hiks od 2008. do 2018. godine.

Podsetimo, Anđelina Džoli i Bred Pit razveli su se posle 12 godina braka, koji je, pre braka sa njom, važio za najpoželjnijeg neženju na svetu. 

andjelina dzoli i bred pit sa decom
- / Backgrid USA / Profimedia 

Slavni gluma Bred Pit dobio zajedničko starateljstvo nad svojom decom sa Anđelinom Džoli nakon duge sudske bitke

Posle nekoliko meseci svedočenja svedoka i stručnjaka za usluge deteta koji su razgovarali sa njihovom decom, sudija Džon Oderkirk navodno je jasno izneo svoja razmišljanja o presudi. Pedesetogodišnji glumac borio se u sudskom sistemu gotovo pet godina da dobije jednaka prava na šestoro dece koja deli sa bivšom suprugom.