Anđelina Džoli, žena je neosporne lepote ali i veoma talentovana glumica, iako se u poslednje vreme o njoj više priča zbog suđenja sa nekadašnjim suprugom Bredom Pitom, od kog je nedavno i izgubila na sudu.

Zbog toga su mnogi komentari na mrežama mahom bili: "Tako lepa, a takva zmija", "Lepota joj ovog puta neće pomoći", "Konačno pravda"... gde su ljudi uglavnom aludirali na navode da Anđelina sve vreme igra prljavu igru, a sve u cilju da Pit na kraju ne dobije starateljstvo nad decom.

andjelina dzoli izgubila je na sudu od breda pita
- / Backgrid USA / Profimedia 

Nekada su bili "it" par Holivuda, a iako su danas zakleti neprijateji, mnogi su mišljenja da lepši par nije postojao. Pit je bio i ostao jedan od najpoželjnijih frajera Holivuda, a Anđelina i dan-danas drži titulu jedne od najlepših žena svih vremena. Međutim, malo ko zna da je glumica i talenat za glumu i lepotu nasledila od svoje majke, Maršelin Bertrani za koju se pričalo da je u mladosti bila i lepša od svoje ćerke.

Anđelinina majka je takođe bila glumica, a danas bi, da je živa, imala 71. godinu.

Maršalin se udala sa 21. godinom i prvo rodila sina Džejsma, a dve godine kasnije na svet je došla i Anđelina. Međutim, ovaj brak nije opstao. Ona je otkrila da ju je Džon varao kako je stigao, tako da se Berantova razvela kada su njena deca imala 5 i 3 godine.

Kada je imala skoro 52 godine, udala se za Toma Besamra, sa kojim je živela u srećnom braku skoro sedam godina, dok ih smrt nije razdvojila. Mašalin se kao lavica borila sa karcinomom, da bi 2007. godine preminula.

Upravo zbog genetske predispozicije za kancer Anđelina se podvrgla dvostrukoj masektomiji, a sve u cilju prevencije, kako ne bi kao i majka obolela od raka dojke.

Takođe, kada su 2008. godine Anđelina i Bred Pit dobili ćerku Vivijen, odlučili su da joj srednje ime upravo bude Maršelin po pokojnoj baki.