Sapunica "Branđelina" se ne smiruje. Naime, iako su se nekad voleli i bili jedan od najlepših parova Holivuda, Anđelina Džoli i Bred Pit godinama se razvlače po sudovima, a nakon što je glumac konačno odneo pobedu po pitanju starateljstva nad njihovo petoro dece, s obzirom da je najstariji, Medoks, punoletan, sada su se ponovo našli pred sudijom, a razlog je, ni manje ni više - vino.

Naime, glumica namerava da preseče još jednu sponu koja je veže za bivšeg supruga, pa je rešila da proda svoj deo u vinariji koju zajednički poseduju.

Anđelina je već zatražila od suda dozvolu da stavi svoj deo u prodaju, i uložila zahtev u Los Anđelesu da se skloni privremena zabrana pristupa njihovoj imovini koja je usledila automatski kad je 2016. zatražila razvod. Anđelina i Bred su se i službeno razveli 2019. godine, iako tada još nije bila finalizirana odluka o starateljstvu.

andjelina je podnela zahtev za razvod jos 2016 godine a sad se tuze zbog vina
- / Backgrid USA / Profimedia 

Sada glumica sad želi da proda svoj deo "Nouvel LLC-ja", kompanije smeštene u Luksemburgu, a koja vodi poslove vezane za vinograd "Chateau Miraval" koji je s Pitom kupila u Francuskoj 2011. godine, a u kom, prema dokumentima, bivši supružnici imaju jednake delove.

Džolijeva je naglasila da ne želi da bude "nevoljan i zanemaren poslovni partner" svog bivšeg supruga, ali svejedno Breda ne može da prisili da je isplati, stoji u sudskim spisima.

"Do sada su bivši supružnici imali "dugotrajne pregovore", ali kako nisu uspeli da se dogovore, Anđelina je sad našla kupca s treće strane", naveo je njen pravni tim.

Sudija treba tek da odgovori na zahtev glumice za sklanjanje automatske privreme zabrane pristupa imovini, a njen hitan zahtev već je bio odbačen u junu.

andjelini je sud vec jednom  odbio zahtev
NEMO/ NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Obrazloženje je glasilo da Džolijeva nije dokazala "neposrednu opasnost/nepopravljivo oštećenje ili neposredan gubitak/štetu za sporni posed".