Čuveni festival u Kanu slobodno možemo reći, okupio je krem filmske elite iz celog sveta. Sve je vrvelo od raskošnih toaleta poznatih dama koje kao da su ove godine imala dodatnu inspiraciju za svoja modna izdanja.

Jena od onih koja je privukla ogromnu pažnju bila je slavna glumica Marion Kotijar, koja se na crvenom tepihu pojavila u neobičnoj srebrnoj haljini interesantnog kroja.

Kako je i sama glumica rekla, prvi put je haljinu videla u julu 2020. godine na maloj prezentaciji i istog trenutka se zaljubila u nju.

"Izgleda kao umetničko delo", rekla je Marion, a zapravo u neku ruku to i jeste.

marion kotijar pojavila se u neobicnoj chanel haljini na kanskom festivalu
Newspress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Naime, prema Chanelu koji potpisuje kreaciju, za ovu tolaetu potrebno je bilo preko 322 sata rada. Na njoj su 3 vrste čipke položene na dvostruki svileni til, a gornji deo napravljen je na veoma poseban način. Naime, da bi se dobio efekat folije koja je zalepljena na kožu, bilo je potrebno da se specijalan silikon premaže preko staklenih ploča, položi preko čipke, a onda zagreva kako bi se dobili tanki listići.

Zato i ne čudi što ju je Marion koja je inače poznata kao ljubitelj visoke mode, iznela na tako dobar način i oduševila sve izdanjem koje je upotpunila jednostavnom frizurom i srebrnim salonkama.

Inače, glumica pored zapaženih filmskih uloga i osvojenom Oskaru za najbolju žensku ulogu u filmu "Život u ružičastom" 2008. godine, pažnju publike i šire javnosti privlačila je i golišavim scenama pokazavši nam nekoliko puta da joj skidanje do kraja ne predstavlja nikakav problem, kao što je bio slučaj u filmu "Ismaelovi duhovi".

Ipak, jedan od najvećih skandala u kom se našla povezan je sa miljenikom žena Bredom Pitom i njegovim razvodom od Anđeline Džoli, za koji su neki okrivili upravo Marion. Naime, oni su 2015. godine zajedno snimili film "Tajna veza", koji je premijerno prikazan godinu kasnije, baš kada je Bred objavio vest da se razvodi, a i van seta glumci su bili poprilično bliski, što je doprinelo da se glasine o prevari prošire brzinom svetlosti.

marion su krivili za razvod breda pita od andjeline dzoli
Chris Pizzello / AFP / Profimedia 

Inače, Marion je još od 2007. godine u srećnom braku s glumcem Guillaumeom Canetom, sa kojim ima ćerku Louiz i sina Marčela, a jednom je prilikom priznala da je on ljubav njenog života.