Vodeći supermodel sveta Bela Hadid i bivši model Karla Bruni Sarkozi lepo su se podružile i nasmejale, a pozirajući zajedno, još jednom su pokazale koliko su slične zahvaljuući odlascima pod nož. Ipak, postoji jedna bitna razlika.

Karla se po mnogima time upropastila, dok se Bela prolepšala, ali kako god bilo, javnost komentariše kako izgledaju kao sestre bliznakinje i reklo bi se da je potpuno jasno ko je kome bio uzor.

U medijima su se već odavno pojavljivali natpisi da se Bela operisala upravo po uzoru na Karlu Bruni te tako ne čudi neverovatna sličnost između njih dve, a vidno je i sinoćno oduševljenje Hadidove kada je ugledala Sarkozijevu.

karla bruni
Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Karla Bruni Sarkozi je bivša fracusko-italijanska manekenka, odnosno top-model, pevačica i tekstopisac, ali i supruga bivšeg francuskog predsednika Nikolasa Sarkozija.

Italijanku je nekada krasila zadivljujuća lepota, ali nažalost, podlegla je brojnim operacijama, botoksu i slično, zbog čega je danas vidno izobličena, a u braku s Nikolasom je od 2008. godine.

Do svoje 20. godine Karla je bila u Top 20 najplaćenijih modela na svetu, a zavela je brojne poznate i starije muškarce. Tako je prošla kroz krevet Mika Džegra i Erika Kleptona, a za njome su uzdisali muškarci širom sveta.

Javnost nije mogla da se zasiti njene lepote i šarma, a upućeniji izvori tvrde kako je Sarkozija zaludela već pri prvom susretu 2007. godine.

Šuškalo se kako je zavela i američkog predsednika Donalda Trampa, a mediji često znaju da komentarišu kako njegova sadašnja supruga Melanija Tramp neodoljivo podseća na Bruni. Karla danas ima 53 godine.

Bella ima 24, a već je duže vreme jedan od najplaćenijih supermodela sveta protiv čega se mnogi bune. Naime, savršeno, dijamantno lice, mačkaste oči, prčasti nosić i pune usne, Bela je dobila isključivo operacijama, a karijeru joj je osiguralo i poznato porodično prezime, baš kao i njenoj bliskoj prijateljici Kendal Džener.

bela hadid
Riccardo Giordano / IPA / PA Images / Profimedia 

Uprkos tome, gde god se pojavi, mlada zvezda izazove veliki interes, a ništa drugačije nije bilo ni u Kanu gde je bila jedna od najbolje odevenih prve večeri festivala.

Više njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta i sami procenite kolika je sličnost među njima:

Instagram Karla Bruni i Bela Hadid sličnost