Jedna od najpoznatijih i najplaćenijih manekenki Bela Hadid poznata je kao neko ko voli eksperimetiše sa stilovima

Kritike da se sve lošije oblači su sve glasnije međutim, čini nam se ona ne mari previše za to. Manekenka koja je proglašena najlepšom ženom na svetu ima sve predispozicije da bude jedna od ikona stila, pogotovo ako uzmemo u obzir to da je radila revije za najveća imena u svetu mode.

Bela se trenutno nalazi u Parizu gde se održava Nedelja mode, a svojim poslednjim izdanjem ponovo je "podigla prašinu".

Naime, paparaci su manekenku uslikali dok je napuštala hotel, a tom prilikom viđena je beloj majici sa neobičnim prorezima, preko koje je nosila oversized košulju u istoj boji. Preko svega toga je nosila sako u svetlo roze boji, koji je sparila sa svetlim džinsom.

Na nogama je imala bele sportske patike, dok se ovaj put odlučila za crvenu tašnu. Na glavi je imala bordo sportske naočare, a u kosi je nosila roze šnalu od koje ne odustaje. 

bela hadid u parizu
Laurent Salmon / KCS Presse / Profimedia 

Belino izdanje nije se dopalo korisnicima društvenih mreža. Imali su uglavnom negativne komentare na račun njene kombinacije, a mnogi su se složili da su svi komadi odvojeno efektni.

"Devojko, promeni stilistu", "Ali ova šnala u kosi, ne razumem?!", "Ona se skandalozno oblači, a ima milione", "Prepela je, ali ne razumem ovaj fazon", samo su neki od komentara koje je izazvala Bela svojom odevnom kombinacijom.

Ona inače u poslednje vreme izaziva slične komentare, a kombinacije koje su takođe "podigle prašinu", pogledajte u galerijiu u nastavku teksta:

KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Bela Hadid