Jedna od najpoznatijih manekenki današnjice Bela Hadid u poslednje vreme često eksperimetiše sa stilovima. Čak i kada se radi o ležernom, sportskom stajlingu, Bela mu uspešno uvek doda malo 'zvezdane prašine'. Čini se da previše ne mari za kritike na račun svog stila.

Čini se da što su kritike glasnije, to se ona gore oblači. Sa jedne strane, manekenka koja je proglašena za najlepšu na svetu i savršenog tela ima sve predispozicije da bude jedna od ikona stila, pogotovo ako uzmemo u obzir da je radila revije za najveća imena u svetu mode.

Bela Hadid je ovog puta pažnju privukla kombinacijom crnih pantalona, šarene providne bluze na vezivanje, koju je ponela bez grudnjaka, i braon kožne jakne.

Agence / Bestimage / Profimedia Bela Hadid fotografije iz Pariza

Manekenka je nosila bež zaštitnu masku na licu i crne "džombaste" čizme, dok je kosu podigla šnalom, a na očima je imala naočare za vid sa crvenim okvirom.

Njeni fanovi nisu bili oduševljeni time što je obukla, pa su komentarisali: "Bela, to ti nije trebalo, neukus", "Ne znam kome je ova kombinacija top", "Šta ovo nosi?", "Zašto se trude da se oblače bezveze, a imaju toliko novca na računu?", bili su samo neki od komentara ljudi koji su videli ovu fotografiju.

Ali bilo je i onih koji je zanemarili odevnu kombinaciju i pohvalili njenu savršenu figuru "Iako mi se ne sviđa to što nosiš, prezgodna si, imaš savršen stomak" - napisala je obožavateljka.

U galeriji pogledajte još Belinih modnih izdanja:

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia, KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Bela Hadid izdanja