Manekenka Bela Hadid važi za jednu od najtraženijih i najplaćenijih manekenki današnjice, a ovih je dana uhvaćena u ležernom izlasku s nekoliko prijatelja tokom kog je pokazala lice bez šminke.

Čim se pojavila na ulici 24-godišnja Bela probudila je zanimanje prolaznika, a kako i ne bi kada je izašla u jarko crvenoj trenerki ispod koje je nosila samo sportski grudnjak, a ispod donjeg dela nazirale su bele gaćice.

Bela je s društvom sela u jedan od tamošnjih restorana, a najviše interesa je privukla upravo ona i prirodan izgled koji je odlučila da pokaže.

bela hadid
Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ono što je zanimljivo je da su naučnici ti koji su proglasili Belu najlepšom ženom sveta i to zahvaljujući gotovo savršenim proporcijama lica. Detaljnom kompjuterskom analizom i mapiranjem lica po teoriji zlatnog reza, Bela je bila najbliže savršenstvu s rezultatom od 94,3 posto na merenjima.

Njena brada deo je lica koji je najbliže savršenstvu, a mnoge žene širom sveta posebno žele njen savršeni nos.

bela hadid
Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ipak mnogi  smatraju da Bela ne zaslužuje ovu titulu jer sumnjaju kako je mnogo toga dorađivala na licu poput usana i nosa, a da li je zaista možete se uveriti u našoj galeriji.

ENT / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Shutterstock Bela Hadid