Slavna manekenka uslikana je na ulicama Njujorka u opuštenom izdanju.Američka manekenka Bela Hadid (23) viđena je u odevnoj kombinaciji, koja se nije dopala njenim obožavateljima, a zatim su usledili surovi komentari fanova na društvenim mrežama.

Naime, Bela koja je svetski poznati top model i koja je jednom prilikom kompjuterskim obračunom proglašena za najlepšu ženu na svetu, sada ne izgleda tako dobro u novoj odevnoj kombinaciji.

Bela je ponela crno odelo sa tankim, belim prugama, koje se mnogima dopalo, međutim ono što su joj zamerili je obuća koju je kombinovala s pantalonama i blejzerom. Bela je ovaj put izabrala sportske čizme sa naglašenim đonom, a njeni fanovi smatraju da je ovo totalni promašaj. Još njenih kombinacija pogledajte OVDE.

bela hadid na ulici
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ispod blejzera je nosila pink majicu, dok je na glavi imala kapu i šal oko vrata. Neizbežna je i hirurška maska, a manekenka je ovaj put nosila onu u crnoj boji. Rekli bismo da Bela ne mari za loše komentare, pa tako već duže vreme "promoviše" neshvatljive trendove, baš kao i njena starija sestra Điđi.

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas.