Iako se posljednjih meseci povukla iz javnosti, i uglavnom smo mogli da je vidimo na paparaco slikama sa ulica Njujorka, 24-ogodišnja manekenka Bela Hadid ponovo se vraća u središte pažnje.

Reklo bi se da manekenka zna pravi recept za najbrži moguću put do publiciteta, a to je golotinja.

Naime, Bela je na reviju koja se održala ovog petka stigla u zelenim pantalonama zmijskog printa i crnom topiću koji je zapravo bio proziran i ispod kojeg nije nosila ništa.

Logično, fotografije su obišle svet u sekundi, ali iako manekenka ima čime da se pohvali, neki su ovo izdanje nazvali vulgarnim.

bela hadid
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Uprkos kritikama, Bela je veselo pozirala fotografima i slala poljupce, a iako je jedna od najtraženijih u svojoj branši, njen stil često je vrlo upitan i čini se kao da sa starijom sestrom Điđi pokušva da progura trendove koji tako ne zaslužuju da se nazivaju.

bela hadid
Veeren Ramsamy-Christophe Clovis / Bestimage / Profimedia 

"Ovo je preterano", "Krajnje vuglarno", "Ona zaiste nema ukusa", "Unajmi stilistu već jednom", samo su neki od komentara na račun njenog izgleda. 

Bela je proglašena i najlepšom ženom sveta zbog gotovo savršenih proporcija lica, što je izazvalo burne reakcije javnosti s obzirom na to da manekenka današnji izgled može zahvaliti isključivo operacijama - od one nosa do filera u usnama i obrazima, zatezanja očiju, a sredila je i bradu.

bela i djijdi hadid
ENT / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Mankenka je neko ko se u poslednje vreme često našao na meti kritika zbog svog oblačenja, ali čini se da što su kritike glasnije, to ona više pomera granice.

U galeriji pogledajte još Belinih modnih izdanja:

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia, KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Bela Hadid izdanja