Trenutno možda i najpoznatija pevačica, Dua Lipa, viđena je kako s dečkom Anvarom Hadidom izlazi iz "The Nice Guy" restorana u zapadnom Holivudu gde su slavili rođendan muzičar Nika Holideja.

25-godišnja pevačica bila je odevena u ležernu kombinaciju pantalona, belog topa i patika dok je njen 21-godišnji dečko, ujedno i brat Điđi i Bele Hadid, odabrao crnu kombinaciju.

A izgledalo je kao da je pevačica popila koju čašicu više. Paparaci su je uslikali na izlazu iz restorana, a onda i u automobilu, a vidno je bila prilično veselo raspoložena.

dua lipa
Rebels4Causes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Dua je bila prijateljica s njegovim sestrama koje su ju upoznale sa svojim bratom, a zajednički izlasci polako su njihovo poznanstvo pretvarali u ljubav. Zajedno su dve godine, a izgleda da im i dalje u ljubavi cvetaju ruže.

dua lipa
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Dua je jedna od najpopularnijih pevačica današnjice, poreklom je sa Kosova, ali ali je najveći deo života provela u Velikoj Britaniji u kojoj je započela solo karijeru.

Na muzičko tržište probila se pesmom "Be the One", a onda su usledili hitovi "Hotter then hell", "New Rules", "No Lie", "Blow Your Mind", "Scared To Be Lonley" i mnogi drugi...

Inače,pevačica je albanskog porekla koja je poznata po tome što veliča "Veliku Albaniju".

du alipa
Kevin Mazur / AFP / Profimedia 

Dua je više puta Srbe nazvala "fašistima" i "okupatorima Kosova", navodeći da su tokom rata na Kosovu i Metohiji devedesetih od njenog dede, Seita Lipe, koji je u periodu od 1990. do 1995. godine bio direktor Istrorijskog muzeja u Prištini "tražili da fabrikuje istorijske činjenice, što je on odbio, zbog čega se našao na meti tadašnje srpske vlasti".