Jedna od najpopularnijih pevačica današnjice, Dua Lipa, nije jedina zvezda u porodici. Naime, otkako ga je počela da objavljivuje slike i klipove na društvenim mrežama, njen je otac postao tiha patnja žena širom sveta. Dukagžin Lipa bio je član popularnog rok benda, a mnogi ga nazivaju "albanskim Džordžom Klunijem".

Zgodnog tatu danas na Instagramu prati više od 240 hiljada obožavatelja, a on neretko na svom profilu objavljuje Duine fotorgafije koja ređa uspeh za uspehom.

Dukagdžin Lipa je rok muzičar koji je od malih nogu svoju ćerku muzički usmeravao. Kako je jednom prilikom pevačica objasnila: "Nikad se ne bih bavila muzikom da nije mog tate". Otac je odlučio da ostavi mikrofon po strani i da svetla reflektora prepusti mlađima.

Dua je poreklom sa Kosova, ali je najveći deo života provela u Velikoj Britaniji u kojoj je započela solo karijeru.

Na muzičko tržište probila se pesmom "Be the One", a onda su usledili  hitovi "Hotter then hell", "New Rules", "No Lie", "Blow Your Mind", "Scared To Be Lonley" i mnogi drugi... Dua je veoma bliska sa svojim ocem i ne krije koliko poverenja ima u njega.

"Moj je tata uvek na mojoj strani. Iako sada u Londonu imam oko sebe veliki menadžment, uvek se nađe u blizini i uvek mi pomogne. Moja je mama takođe uključena u sve što radim. Zaista uživam u tome što je moja porodica oko mene, pogotovo kad puno putujem i kad su nastupi česti", rekla je Dua jednom prilikom. 

Dukagžin Lipa je u poslednje vreme počeo da dobija sve veću pažnju medija i javnosti, ne toliko zbog velikog uspeha njegove ćerke, koliko zbog svog atraktivnog izgleda.

A zašto ga upoređuju s holivudskom legendom, pogledajte u galeriji:

Instagram Otac Dua Lipe