Džnifer Aniston, Dejvid Švimer, Lisa Kudrou, Kortni Koks, Met Li Blank i Metju Peri pre nekoliko su dana oduševili obožavatelje širom sveta posebnom epizodom legendarnih "Prijatelja" o kojoj se još uvek priča.

Ove nedelje slavna šestorka gostovala u emisiji Džejmsa Kordena, krenuli su u vožnju Vornerovim studijom te su se osvrnuli na to kako im je bilo ponovo okupiti se nakon svih tih godina.

"Mislim da niko od nas nije očekivao da će nas okupljanje toliko dirnuti", rekla je Dženifer Aniston. 

"Zaista je bilo značajno i emotivno ponovo se pojaviti na istom setu. Bilo je predivno što smo svi bili u istoj prostoriji", dodao je Švimer.

prijatelji, okupljanje
Youtube 

Upravo Džejms bio je voditelj posebne epizode u kojoj su se osim originalne postave "Prijatelja" pojavila i brojna druga slavna lica. Pridružili su im se neki slavni obožavatelji poput Ledi Gage i Dejvida Bekama, a pojavili su se i neki glumci koji su gostovali u seriji.

Mnogi će sigurno najviše pamtiti priznanje Dejvida Švimera da je i u stvarnom životu bio zaljubljen u Dženifer Aniston, baš kao što su to bili njihovi likovi Ros i Rejčel.

"U prvoj sezoni bio sam jako zaljubljen u Džen. Ali bilo je to poput dva broda koji se neprestano mimoilaze jer je neko uvek bio u vezi. I nikada nismo prešli tu granicu", izjavio je Dejvid.