Nakon što su se na radost mnogobrojnih fanova, zvezde serije "Prijatelji" ponovo okupili, ne prestaje da se komentariše o njihovm izgledu.

Najveću pažnju privukao je Metju Peri koji je mnoge zabrinuo svojim oronulim izgledom. Zavisnost i borba sa porocima ostavili su svoje tragove, ali pažnju publike privukla je i Kortni Koks.

Slavna glumica je poznata po brojnim intervencijama kojima je izložila svoje lice, a nedavno je priznala da se kaje što je pokušavala da "zaustavi starenje".

Paparaci su je nedavno uslikali u Los Anđelesu, a mnogi su primetili na neobrađenim fotografijama da je dugogodišnje korišćenje botoksa izdeformisalo su njeno lice.

kortni koks
Shutterstock 

Kortni se nije obradovala papracima i trudila se da ih izbegne, međutim uzalud. Glumica je jednom prilikom izjavila da je prestala da se pomlađuje filerima, nakon što je shvatila da je uništila svoje lice.

kortni koks
BENS / Wagner AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Veoma teško sam prihvatala činjenicu da starim. Ali, ne vredi. Sa tim se ne možete boriti. Nema osobe koja je izmislila formulu protiv starenja. I svi će ostariti, svačija mladost će proći. Ja sam pokušala sa zaledim svoje godine.

Naravno, nisam uspela. Operacije su mi samo uništile lice, sada mi je žao zbog toga, ali kasno je. Okej, naučila sam nekoliko lekcija o životu, ali za neke stvari je sada kasno", rekla je Kortni jednom prilikom. 

kortni koks
BENS / Wagner AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Plastične operacije nizale su se jedna na drugu, a lepa crnka više nije ličila na sebe.

kortni koks
Shutterstock 

"U jednom momentu misliš da radiš na sebi, a onda pogledaš fotografiju i prvi što pomisliš je - ovo je užas! Kajem se zbog mnogih stvari koje sam uradila. Dobro je što sam shvatila na vreme da treba da prestanem", iskreno je priznala.

Više njenih fotografija i koliko se promenila tokom godina, pogledajte u galeriji:

Shutterstock Pogledajte kako je Kortni Koks izgledala nekad, a kako izgleda sad.