Dženifer Aniston je i dalje miljenica Holivuda. Ona je jedna od najplaćenijih i najzaposlenijih, a s 52 godine i dalje oduševljava izgledom. Dženifer je rođena u Los Anđelesu, a još kao dete se sa porodicom preselila u Njujork.

Njen otac je bio glumac, ali uprkos tome, Anistonovoj su roditelji kao devojčici branili da gleda televiziju. 1988. godine dobila je svoju prvu ulogu u filmu "Mac and Me", a prethodno je radila kao teleoperaterka i konobarica. 1993. godine usledila je uloga u hororu "Leprechaun", a kasnije je glumica priznala kako ju je danas sramota te uloge. A onda je došla uloga života -Rejčl Grin u "Prijateljima" i ostalo je istorija.

Kad se samo setimo da je glumica neposredno pre audicije bila očajna zbog činjenice kako joj dotadašnje uloge podbacuju... Prošle nedelje "Prijatelji" su se ponovo okupili, a javnost već nekoliko dana ne prestaje sa poređenjem kako su glumci izgledali nekad i kako izgledaju danas. Čendler je posebno rastužio obožavatelje, jer zaista izgleda loše i izgubljeno, što mnoge nije previše iznenadilo s obzirom na to da se godinama bori sa zavisnošću.

"Već plačem. Volela bih da možemo Perija učiniti srećnim kao što on čini nas", "Metju je heroj što se uopšte pojavio. I dalje ima šanse za dobar oporavak", "Boli me što vidim Perija ovakvog", "Da su bar ljudi dragi prema čoveku koji se bori s zavisnošću više od 20 godina", pisali su obožavatelji u komentarima. Što se tiče ženskog dela, ni one nisu ostale imune na pomlađivanje, pre svega Kortni Koks, ali ni Dženifer Aniston koja je otvoreno priznala samo jednu operaciju koja joj je promenila karijeru i život na bolje.

Naime, glumica je operisala nos, a to je bilo ovoljno da transformiše izgled bez preterivanja. Šuška se i kako redovno koristi botoks, ali ko to danas ne radi u Holivudu? U svakom slučaju, Dženifer i dalje izgleda sjajno!

dženifer aniston
Globe Photos/Mediapunch / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Serija joj je donela svetsku slavu, ali i prvog supruga, Breda Pita. Par je počeo da izlazi 1998. godine, a dve godine kasnije bili su u braku, sve dok im nije presudila fatalna Anđelina Džoli. Bred se u nju zaljubio na filmskom setu 2004. godine, ali oboje su insistirali kako se među njima nije dogodilo ništa dok se on nije razveo, u šta ni danas niko ne veruje.

Celi svet mesecima je bio podeljen na "tim Angie" i "Tim Jen", a Dženifer je danas s bivšim u prijateljskim odnosima, što se ne može reći za Breda i Anđelinu koji su se rastali prilično burno i još vode bitku oko svoje šestoro dece. Ipak, kako je Anđelina sama nedavno priznala, stvari polako dolaze na svoje mesto.

dženifer aniston, bred pit
Print Screen/Youtube CORE 

Od 2008. do 2009. Anistonova je bila u vezi s okorelim zavodnikom Džonom Mejerom, bila je tu i kratka veza s Vinsom Vonom i navodna avantura sa kolegom Džerwadom Batlerom, a onda je u maju 2011. godine započela romansu sa Džastinom Teruom. Ipak, brak je potrajao svega dve godine, a mnogi su optuživali Džastina da je Dženifer samo iskorišćavao radi novaca i slave.Puno se pisalo i o glumičinom čudnom odnosu s majkom Nansi Dov kojoj je tek pred smrt oprostila što je 1999. napisala knjigu u kojoj je otkrila sve o problematičnom odnosu sa slavnom ćerkom.

Njihov odnos bio je komplikovan i težak od davnina. Zbog iste knjige Dženifer nije pozvala majku na prvo venčanje. Nansi je navodno bila stalno frustrirana i tužna zbog razvoda od supruga i Dženiferinog oca, a mama i ćerka odnose su izgladile tek 2016. godine neposredno pred Nansinu smrt od posledica moždanog udara.

dženifer aniston
Christopher Peterson / Splash / Profimedia 

"Moja majka je bila jako kritična prema meni. Sebe je smatrala savršenom, a mene osrednjom. Stalo mi je govorila kako da izgledam i da se ponašam. Ona je bila model i prezentacija na van joj je bila najvažnija, a tako je odgajala i mene. Nisam bila ono što je ona očekivala i to mi je uvek prebacivala", jednom je prilikom otkrila glumica 2018. godine.

Youtube, Cathy Gibson / SplashNews.com / Splash / Profimedia Dženifer Aniston

"Borila se finansijski i pokušavala da nastavi bez muža koji više nije bio tu", zaključila je Dženifer koja je na kraju stvari postavila tako da njena majka nije znala za drugačije, jer je tako odgajana.