Tara Rid (45) proslavila se 1999. filmom "Američka pita" kao simpatična slatkica Viki, a posljdnjih godina šokira javnost svojom preteranom mršavošću u kojoj ona ne vidi problem.

Glumica je snimljena na plaži u Majamiju dok je uživala sa svojim prijateljima. Tara je u ružičastom bikiniju pokazala svoju vitku liniju koja je i dalje zabrinjavajuća.

Ona je prošlog meseca otkrila da je u planu snimanje petog nastavka popularne franšize "Američka pita".

"Ne mogu vam reći kada se vraćamo na set jer zaista ne znam vreme, moraju se okupiti svi glumci i uskladiti rasporedi", ispričala je za "Entertainment Tonight".

"Scenario je gotov, samo ću to reći. To je jedan od najboljih delova franšize", dodala je Tara koja je prošle godine priznala da sanja o osvajanju Oskara. Ipak, službeno nije najavljeno snimanje nastavka "Američke pite".

tara rid
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Inače, Tarini glumački uspesi su završili u senci njene šokantne mršavosti i uništenim izgledom lica. Svojevremeno je objasnila kako puno jede, ali navodno ima jako brz metabolizam.

"Mojim prijateljima je to apsurdnije nego bilo kome drugom jer reći će vam kako jedem puno i jednostavno imam jako brz metabolizam", rekla je Tara.

Dodala je kako jede normalno i smeta joj što ljudi zbog njene vitke figure pretpostavljaju da ima problema s hranom. Ističe da je srećna sa svojim izgledom uprkos ružnim komentarima.

tara rid
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Od atributa su Tari ostale samo grudi koje je sredila plastičnom operacijom i to je javno priznala. Prvi zahvat je bio loše izveden i hirurg joj je unakazio grudi. 

tara rid
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Izgledalo je sve gore i gore. Nisam nikad mislila da ću jednom imati takve užasne bradavice", ispričala je. Uz to, odlučila se i na estetski zahvat - liposukciju stomaka koja nije ispala kako je očekivala.

tara rid
Shutterstock 

Navodno je operisala i lice i stavljala botoks, a njen izgled je pogoršalo i to što se borila protiv zavisnosti o alkoholu.

Tara se drastično promenila od vremena kada je glumila u "Američkoj piti". Važila je za jednu od najlepših glumica, bila je tada zgodna, zdrava mlada devojka koja je stekla brdo obožavalaca širom sveta, dok danas, njen izgled mnoge zabrinjava.

Tara danas nije ni nalik devojci s početka karijere, a više njenih fotografija kako je izgledala nekad, a kako danas pogledajte u galeriji:

Shutterstock, sal/gio/nemo / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Tara Rid