Prošle nedelje "Prijatelji" su se ponovo okupili na radost mnogobrojnih fanova. Javnost već nekoliko dana ne prestaje s poređenjen - kako su glumci izgledali nekad i kako izgledaju danas.

Čendler je posebno rastužio obožavatelje jer zaista izgleda loše i izgubljeno, a kako strani mediji prenose njegov izgled je rezultat dugogodišnje borbe sa zavisnošću.

"Već plačem. Volela bih da možemo Perija da učinimo srećnim kao što on čini nas", "Metju je heroj što se uopšte pojavio. I dalje ima šanse za dobar oporavak", "Boli me što vidim Perija ovakvog", "Da su bar ljudi dragi prema čoveku koji se bori s zavisnošću više od 20 godina", pisali su fanovi u komentarima na društvenim mrežama. Pored njega, veliku pažnju je privukla i Kortni Koks.

kortni koks
Shutterstock 

Što se tiče ženskog dela, ni one nisu ostale imune na pomlađivanje, pre svega pomenuta Kortni, ali ni Dženifer Aniston koja je otvoreno priznala samo jednu operaciju koja joj je promenila karijeru i život na bolje.

kortni koks
Shutterstock 

Naime, glumica je operisala nos, a to je bilo dovoljno da transformiše izgled bez preterivanja. Njena koleginica Kortni Koks je jednom prilikom izjavila da je prestala da se pomlađuje filerima, nakon što je shvatila da je uništila svoje lice.

kortni koks
Youtube 

"Veoma teško sam prihvatala činjenicu da starim. Ali, ne vredi. Sa tim se ne možete boriti. Nema osobe koja je izmislila formulu protiv starenja. I svi će ostariti, svačija mladost će proći. Ja sam pokušala sa zaledim svoje godine. Naravno, nisam uspela. Operacije su mi samo uništile lice, sada mi je žao zbog toga, ali kasno je. Okej, naučila sam nekoliko lekcija o životu, ali za neke stvari je sada kasno", rekla je Kortni jednom prilikom.

Plastične operacije nizale su se jedna na drugu, a lepa crnka više nije ličila na sebe.

"U jednom momentu misliš da radiš na sebi, a onda pogledaš fotografiju i prvi što pomisliš je - ovo je užas! Kajem se zbog mnogih stvari koje sam uradila. Dobro je što sam shvatila na vreme da treba da prestanem", iskreno je priznala.