Ova nedelja je definitivno u znaku okupljanja "Prijatelja" i slobodno možemo reći da je ceo svet sa nestrpljenjem očekivao nove epizode. O snimanju se pričalo mesecima, a datumi premijere pomerali, međutim, sada je konačno prva epizoda tu, i da, prepuna je iznenađenja.

Iako je na kratko radost zbog novih epizoda bila pomućena čudnim ponašanjem Čendlera, odnosno Metjua Perija u specijalnoj epizodi, zbog čega su mnogi mislili da se glumac vratio starim navikama, zapravo se radilo o tome da je glumac tog dana imao operaciju zuba, te da je trpeo velike bolove.

Svi su bili i znatiželjni zbog najave da će se u epizodama pojaviti i velika imena poput Ledi Gage, Džastina Bibera, Dejvida Bekama i drugih zvezda, ali ovakav performans već u prvoj epizodi niko nije očekivao.

Naime, javnost bruji zbog Ledi Gage koja se pojavila sa Fibi Bufe u omiljenom sjatištu čuvene šestorke - "Central perku". Njih dve su zajedničkim snagama izbele pesmu "Smelly cat", a zbog završnice smo se, malo je reći, naježili.

Radi se o tome da je sam kraj obogaćen horskim izvođenjem zbog kog su mnogi komentarisali da je ovo možda najbolje izvođenje "Smrdljive mačke" ikada.

- Mogu li nešto da kažem? Hvala ti puno što si bila osoba za sve nas. Ne znam da li je ovo prava reč, ali drugačija, ili ona koja je bila potpuno svoja - zahvalila se Lejdi Gaga Lisi Kudrou.

- Hvala tebi - rekla je Lisa Kudrou, Fibi iz "Prijatelja".

Pogledajte kako je sve počelo:

 A onda su udružile glasove u savršenoj završnici: