POJAVOM JE MNOGE RASTUŽIO: Konačno otkriveno zašto se Čendler tako čudno ponašao na okupljanju "Prijatelja"

Mnogi su bili zabrinuti za čuvenog glumca nakon što je nerazgovatno pričao u intervjuu povodom predstojećeg specijala koji će se emitovati 27. maja.

printscreen/youtube 

Vest da se "Prijatelji" ponovo okupljaju obradovala je fanove širom sveta. Svi sa nestrpljenjem čekaju taj 27. maj kada će konačno nove epizode ugledati svetlost dana.

Međutim radost zbog okupljanja najpoznatije šestorke pomutilo je ponašanje čuvenog "Čendlera", odnosno glumca Metjua Perija. Bilo je gotovo nemoguće ne primetiti njegovo zamuckivanje, nerazgovetno pričanje, i nehajan izgled. Takođe, primetno je i da je daleko manje pričao od ostatka ekipe, a nakon prikazanog intervjua, zabrinuti komentari fanova samo su se nizali.

Sada su se pojavile informacije da Perijevo ponašanje nije rezultat dugogodišnje borbe sa porocima i problemima sa zdravljem, već su posledica hitnog i veoma bolnog zahvata na zubima koji je izveden nekoliko sati pred početak snimanja intervjua.

"Metju se pridružio ponovnom okupljanju u aprilu, a članovi njegovog tima tvrde da je tog dana imao zahvat na zubima. Rečeno je da to ne utiče na to kako se oseća, ali bio je u velikim bolovima. Niko ne želi da snima išta nakon operacije, ali dogodilo se. Metju je čist i trezan i nema razloga za brigu", izjavili su organizatori intervjua.

"Upravo sam video intervju i ne mogu da verujem kako Metju Peri izgleda... to mi ozbiljno slama srce", "Mučno mi je da vidim Perija ovakvog, on se čini potpuno isključen, samo gleda u prazno i polako govori", "Mrzim što ovo kažem, ali tužan sam i plašim se za Metju Perija", "Prokletstvo, pogledajte Metju Perija u intervjuu za "People", samo su bili neki od komentara.

metju peri
printscreen/youtube 

Podsetimo, glumac u prošlosti borio sa zavisnošću od narkotika i alkohola, što je rezultiralo ozbiljno narušenim zdravstvenim stanjem. O svemu tome javno je govorio više puta, a svet je zaprepastio i izjavom da se "uopšte ne seća snimanja "Prijatelja" između 3. i 6. sezone".

Peri je bio zavistan od Vikodina, leka protiv bolova, a čak je u jednom intrevjuu njegova bivša devojka, zvezda filmova za odrasle medi O'Rajli, istakla da ju je glumac preklinjao da mu nabavi taj lek dok su bili zajedno.

metju peri
Wagner AZ / ANDR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon brojnih rehabilitacija, čini se da je konačno na dobrom putu, a da li će uspeti da povrati staru slavu ostaje da vidimo. Ako ništa, utešno je znati da nije poklekao, odnosno vratio se starim porocima, već da je ipak imao zdravstvenu intervenciju.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši