"JESAM LI STAR KAO TVOJ OTAC?" Zvezda serije "Prijatelji" mamio 19-godišnjakinju, procurila cela prepiska

Kejt je objavila video na društvenoj mreži TikTok gde je napisala: "Kad se iz zafrkancije podudarite s Metju Perijem, a on vas nazove preko FaceTimea i postavi vam 20 pitanja...".

Metju Peri je raskinuo veridbu sa 22 godine mlađom Moli Harvic, koja mu je bila velika podrška u borbi protiv bolesti zavisnosti.
Wagner AZ / ANDR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kejt Haralson, 20-godišnja asistentkinja je rešila da raskrinka holivudske zvezde koje, tvrdi ona, na aplikaciji za upoznavanje iskorišćavaju mlađe žene. Ona se, naime, u maju prošle godine dopisivala sa glumcem Metju Perijem (51), a sad je otkrila i kakve poruke joj je slao, piše "PageSix"

Kejt je objavila video na društvenoj mreži  TikTok gde je napisala: "Kad se iz zafrkancije podudarite s Metju Perijem, a on vas nazove preko FaceTimea i postavi vam 20 pitanja...".

Zvezda TV serije "Prijatelji" devojku, kojoj je tad bilo 19 godina, navodno je, između ostalog, pitao i "je li star kao njen otac".

kejt haralson
TiKTok 

- Asistentkinja iz Los Anđelesa otkrila je kako se i pre na toj društvenoj mreži podudarala s poznatim osobama, ali nije razgovarala sa starijim momcima, ali, kako kaže mislila je kako bi komunikacija s glumcem iz "Prijatelja" mogla biti smešna i zabavna.

- Zapravo nikad nisam ni gledala 'Prijatelje'! Peri me u jednom trenutku pitao ima li godina koliko i moj otac, na šta sam mu odgovorila da je samo godinu dana stariji... Na to se samo nasmejala. Ponekad sam se tokom tih naših poziva zaista osećala neprijatno, iako njemu razlika u godinama očito nije smetala.

Meni je ipak bilo čudno da razgovaram s nekim ko bi mi po godinama mogao biti otac, pogotovo kad je i on sam znao koliko sam ja zapravo mlada - izjavila je Haralson.

  U međuvremenu je, kaže, odlučila da obriše video jer misli da je Peri "drag momak".

- Nikad se nismo uživo sreli, iako je on to hteo. 'Možda jednoga dana možeš napraviti covid test i doći', rekao mi je - otkrila je 20-godišnjakinja, a prenosi Daily Mail. Mnogi su me kritikovali i govorili da sam zlonamerna zato što sam objavila detalje našeg razgovora. Osećala sam se loše zbog toga, ali istovremeno mislim kako ljudi moraju biti svesni činjenice da mnogi muškarci u Holivudu ovako koketiraju sa svim tim mladim devojkama - izjavila je Kejt.

metju peri
TiKTok 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1