Kada živite u Los Anđelesu, velike su šanse da ćete na svakom koraku videti neku od svetski poznatih zvezda. Međutim, prepoznati ih nekad je malo teže, pogotovo što s koronom i oni mogu da odahnu, jer ispod maske mogu koliko-toliko da sakriju svoj identitet i žive na neki način kao svi ostali ljudi. 

Jedna konobarica podelila je svoju priču o tome kako je upoznala poznatog komičara Adama Sendlera, a da toga uopšte nije bila svesna u tom trenutku, upravo zbog maske koju je glumac nosio.

U stvari, ne samo što ga je upoznala (nemajući pojma ko je ispred nje), već ga je i odbila. Celu "zgodu" opisala je u komičnom TikTok videu koji je za kratko vreme postao viralan. 

Uostalom, pogledajte video:

@dayanna.rodas

Pleaseee come back #comedy#fyp#foryou#viral#adamsandler

♬ Be A Clown - ָ࣪ ۰♥︎ Osuna ࣪꒷

Prvo sebe prikazuje uz filter klovna, a kasnije i snimak nadzorne kamere na kojoj se vidi poznati glumac sa svojom decom koji, nakon razgovora s konobaricom, kulturno napušta restoran.

Zapravo posredi to što su na slobodno mesto morali da čekaju oko 30 minuta, nakon čega je on ipak rešio da sa porodicom jede na drugom mestu. 

U opisu snimka Dajana Rodas, kako se devojka zove, moli ga da se vrati što je dodatno nasmejalo njene pratioce. 

- Obožavam njegovu reakciju. Nije iskoristio svoju slavu kako bi dobio sto već je napustio restoran kao svaka normalna osoba – glasio je jedan komentar s kojim se složilo preko 479.000 ljudi.

- On je jedan od "najprizemnijih" slavnih osoba. Ovo je samo još jedan dokaz toga - nizali su se komentari.

Mnogi su podržali i postupke konobarice jer se prema svim gostima odnosi jednako, iako je ovo bila neobična situacija.

Objavila je još jedan video zapis u kom je objasnila kako ga nije prepoznala zbog velike brade i zaštitne maskice za lice.

@dayanna.rodas

Reply to @kimber.lee_ ##adamsandler##ihop##fyp

♬ original sound - day.dayanna

Naime, Adam Sendler je poznat po tome što se u javnosti često može videti u šortsevima, trenerkama i drugim ležernim kombinacijama pa ga je i bez zaštitne maske teško prepoznati.

Tako je i za ručak u ovom restoranu obukao crvenu majicu s kapuljačom, ležerne sportske kratke pantalone i sportske patike, a i njegova ćerka je bila obučena poput svake druge tinejdžerke i nosila je trenerku.