Znate kako kažu - i poznati su samo ljudi, te i oni imaju dobre i loše dane. 

Ipak, neke zvezde se trude da, čak i kada im nije sve po volji, ipak ispoštuju druge, pogotovo one koji rade u uslužnim deltnostima.

Već smo vam pisali o holivudskim zvezdama koje su "mice" samo pred kamerama, dok uživo lome, prete, plaćaju autogramima i slično. O svemu tome najviše se pričalo na TikToku gde su brojni konobari otkrili kakvi su glumci i pevači kada misle da ih niko ne gleda. 

Sada su na temu došle i naljubaznije zvezde, a zanimljivo je da se zapravo kod različitih korisnika mreža provlače uglavnom ista imena, što vrlo verovatno znači da ove zvezde zaista jesu, što bi se reklo "down to earth", odnosno, finu, kulturni, normalni i ljubazni. Ipak, isto tako dva imena su konstantno na dnu. Kako stvari stoje - sa razlogom.

@juliacarolann

These are just my personal experiences, pls take with a grain of salt xo #greenscreen#manhattan#fyp#foryoupage#celebrity#rating#newyork

♬ OUT WEST (feat. Young Thug) - JACKBOYS & Travis Scott

Patrik Dempsi

Čuveni lekar iz serije "Grey's Anatomy" ocenjen je sa 10/10. Konobari i barmeni kažu da je Patrik veoma fin, ali i veoma seksi i veoma drag. Jedna od konobarica je rekla i da sa njim redovno flertuje, iako bezuspešno.

Džejk Džulenhal

Još jedna "desetka" na listi. Konobarica kaže da je Džilenhal veoma ljubazan i atraktivan, ali i veoma tih i povučen. "Sviđalo mi se što je tako miran i opušten", rekla je.

Adam Sendler

Čuveni komičar je drugačiji nego što biste očekivali. Kažu da je i on veoma ljubazan i veoma zabavan. "Voli da se vozi krajem u svom starom kombiju, što ga čini još simpatičnijim", rekla je jedna od konobarica čiji je Sendler često gost. 

Šon Mendez

Šon mendez
LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pop pevač je, kako mnogi tvrde, daleko zgodniji uživo. Uvek je namirisan i uredan. a pored izgleda, mnogi tvrde da je Šon Mendez bio je zgodniji uživo, prema Bergum. Osim njegova izgleda, rekla je da je da je "super drag momak".

Džoš Pek

Za ovog glumca kaže da je bukvalno anđeo. Fin, kulturan, ostavlja dobre napojnice. Devojka je čak istakla da ju je zapratio na mrežama nakon što ga je "ocenila" u videu. 

Bela i Điđi Hadid

bela i djidji hadid
ENT / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ova devojka kaže da su sestre Hadid više nego fine i kulturne. Osim što ostavljaju dobre napojnice, poštuju pravila, ne pokušavaju da dobiju sto preko imena i poštuju sve zaposlene. Bravo!

A nakon finih, moramo se osvrnuti i na one "najgore". Na gotovo svim listama, dva imena se konstantno provlače. Jedna osoba je ocenjena dvojkom, druga čistom jedinicom, a verujemo i da vam je jasno o kome se radi. 

Pirs Brosnan

Iako je redovan gost u restoranu u kom je radila, konobari ga neretko opisuju kao "dosadnog i zahtevnog". Sve mora da bude kako je zamislio, apsolutno se ne libi da vraća porudžbine ako mu nisu po volji i ostavlja mizerno male napojnice.

Kendal i Kajli Džener

kendal kajli
Print Screen/Instagram Kylie Jenner, Print Screen/Instagram Kendall Jenner 

Sestre Džener su ubedljive pobednice kad su u pitanju bahatost, bezobrazluk i nepoštovanje onih koji zarađuju manje od njih. Ne samo što se ponašaju kao da se ceo svet vrti oko njih, već i ne ostavljaju napojnice i očekuju da se sto za njih ekspresno stvori iako nisu rezervisale.