Zaposleni kod Kim Kardašijan mogu. Oni se pridržavaju strogih pravila, a mi bi neke nazvali i bizarnim. Poznato je da Kim Kardašijan iza sebe ima celokupan tim ljudi koji radi za nju. Izgleda da planetarna popularnost ne može da se dosegne bez toga, a kuvarice, spremačice, dadilje i asistentkinje moraju da se pridržavaju pravila koja Kim zahteva. Složićete se, nisu ni malo laka, zar ne?

Zabranjeno buđenje

Zaposleni kod Kim znaju da je osnovno pravilo da ne smeju da je probude šta god da se dešava, čak i ako deca plaču. Kim je istakla da je razlog ovog pravila to što joj buđenje remeti san, a to znatno utiče na lepotu. Ona želi svakog dana da bude odmorna i sveža, a za decu su odgovorne dadilje. To takođe važi i za njene asistentkinje koje će biti sankcionisane ukoliko let kasni ili ukoliko automobil nije stigao na vreme. U to spada i sve ostalo što možete da zamislite, a da zapravo ne zavisi od njih.

Slaganje garderobe

Ovu aktivnost od svojih zaposlenih zahteva Kim Kardašijan. I ne, to nije obično slaganje, jer za slaganje njene garderobe potrebno je proći posebnu obuku. Kim se kune u svoje modno carstvo i ne može da dozvoli da to radi bilo ko. Njen zahtev je da sve bude složeno kada se vrati sa nekog događaja, a budući da dnevno promeni deset odevnih kombinacija, njeni zaposleni moraju da joj dodaju, oblače je, slažu, vraćaju na mesto i slično. Takođe, Kim je najvažnije da su rukavi određenih modnih komada složeni pod konac.

Smuti pre zore

Kajli Džener zahteva da joj se svako jutro, pre zore, donese smuti u spavaću sobu, za koji je zadužena njena asistentkinja. Ukoliko je malo hladniji nego što bi trebalo, Kajli odbija da pije, zbog čega njena asistentkinja dobija veliki minus u obavljanju svog posla. Kada je jedna od njenih zaposlenih dala otkaz, spekulisalo se da je glavni razlog takve odluke zapravo želja da sama postane popularna na Instagramu.

Testiranje šminke na spremačicama

Kajli Džener svoje ruževe testira na ruci svoje spremačice. Jednom prilikom je izjavila da ona ima izuzetno dobru ruku za to, da je jako fina jer samo sedne, ćuti i pusti je da joj šara šta želi. Možda bi dobila otkaz ukoliko bi rekla išta suprotno? Nije isključivo.

Nakit je strogo zabranjen

Niko od zaposlenih ne sme na sebi imati minđuše, ogrlicu, narukvice. Kim Kardašijan je pre par godina opljačkana, nestao je nakit i od tada je postavljeno ovo pravilo.

Zaposleni moraju biti u senci

Budući da se svaki korak porodice Kardašijan prati u stopu, oni su uvek okruženi mnogobrojnim paparacima. Čim se pojave na javnoj površini, nastaje mnogo fotografija svetskih medija. Kim zahteva da zaposleni uvek budu u njenoj senci, pa se samim tim ne smeju pojaviti pored ili ispred nje. Razlog ovog pravila je da Kim mora biti u centru pažnje, prvom kadru i planu.