Šta rade Anđelina, Bred, Dženifer, Bijonse, druga Dženifer... Na dnevnom nivou pratimo živote svetskih zvezda koje svoje milionske honorare koriste za uživanje i time postavljaju standarde životnog stila. Međutim, oni koji su skrenuli sa te utabane staze i nisu nam više u vidokrugu daju možda još bolji primer za to šta je zapravo život. 

Ovo su ljudi koji su se nekada kupali u slavi i novcu, a onda je to poglavlje za njih završeno, pa su se vratili svojim primarnim zanimanjima.

1. Tara Rid

Mnogi sanjaju o tome da otvore restoran, ali nema ih baš toliko među holivudskim zvezdama
Profimedia Mnogi sanjaju o tome da otvore restoran, ali nema ih baš toliko među holivudskim zvezdama

 Od "Velikog Lebovskog" do "Američke pite" njena karijera je blistala, ali je glumica onda odjednom nestala. Posle kraće potrage, pronađena je kako vodi svoj restoran.

2. Lusi Liju

Negde je sasvim realno živeti od slikarstva
Profimedia Negde je sasvim realno živeti od slikarstva

 "Gridlok", "Kil Bil", "Čarlijevi anđeli"... pomislite na akcionu žensku figuru i videćete njen lik. Ipak, nakon nekog vremena posvećenog serijama, a potom davanju glasa animiranim likovima, Lusi se sada okrenula - slikarstvu. Dobro, negde od toga može da se živi.

3. Bo Derek

Nekadašnji seks-simbol sada prodaje opremu za kućne ljubimce
Profimedia Nekadašnji seks-simbol sada prodaje opremu za kućne ljubimce

 Uprkos nominaciji za Zlatni globus za zvezdu godine koju joj je donela komedija "10", mnogi pamte Bo po ulozi Džejn u jedoj od smelijih verzija "Tarzana". Izgledala je, u najmanju ruku, odlično, ali nakon što je njena slava počela da bledi, osnovala je kompaniju koja trguje potrepštinama za kućne ljubimce. Da li je to što se njen prvi film zove "Orka" slučajno?

4. Kris Oven

Izvolite, šta želite?
Profimedia Izvolite, šta želite?

 Nakon što se proslavio ulogom Šerminatora u "Američkoj piti" i nastavcima, ovaj glumac nije želeo da se odrekne dramske umetnosti, ali je ipak hteo da može da spoji kraj s krajem. I zato radi kao konobar.

5. Niki Blonski

Od laka za kosu do šminke i stajlinga
Profimedia Od laka za kosu do šminke i stajlinga

Posle uloge u legendarnom "Laku za kosu", Niki je potražila stabilniji izvor prihoda: dobila je licencu za kozmetologa, a počela je da radi i kao stilista. Trenutno živi i radi u Njujorku.

6. Suzan Bojl

Kasirka? Nekom to zvuči kao kletva, a Bojlovoj je došlo kao blagoslov - slava ju je ubijala
Profimedia Kasirka? Nekom to zvuči kao kletva, a Bojlovoj je došlo kao blagoslov - slava ju je ubijala

Enormna slava koja ju je zapljusnula nakon emisije "Ja imam talenat" nije bila nešto što se dopalo Suzan Bojl. Kad je ugledala dno kasice nakon bezbrižnog života od popularnosti, Suzan je aplicirala za kasirku.