Mama Kristi Orvelend (33) s Floride i njena ćerkom Ela redovno oduševljavaju svojih 100 hiljada Instagram pratilaca svojim fotografijama na kojima su obe obučene u iste odevne kombinacije. Majka je otkrila kako je napustila svoj svakodnevni posao konobarice kako bi mogla da radi posao sa svojom sedmogodišnjom ćerkom na internetu. Osim što se isto oblače, imaju plavu kosu i upečatljive oči.

Pre nego što je postala poznata na Instagramu, Kristi je bila konobarica, ali oduvek je sanjala o karijeri koja joj je pružala priliku da radi od kuće i putuje, a i u isto da ima više vremena za svoju čerku. Samohrana majka kaže da joj je ovaj posao koji sada obavlja značajno poboljšao život.

- To je poput sna. Mogućnost da to radim na puno radno vreme pružila je meni i mojoj ćerki bolji život. Oduvek sam volela porodicu, a ovo mi omogućava da provodim toliko više vremena s Elom, umesto da svaki dan radim posao od 9 do 5. Cilj mi je oduvek bio da budem samostalna, tako da bih mogla biti uspešan uzor svojoj ćerki.

Obožavam što radim i provodim vreme s njom. Nisam sigurna koliko dugo će misliti da je naše isto oblačenje slatko, ali trenutno volim što me to čini srećnom. Obe smo opsednute modom, pa volimo zajedno da isprobavamo različite stilove. To nas zabavlja - ispričala je Kristi.

Kristi je sada stalna kreatorka sadržaja, a pokrenula je svoj Instagram profil kad je Ela imala oko tri godine.

Nakon što se razvela od Elinog tate i postala samohrana majka, želela je da svoju strast prema fotografiji dobro iskoristiti i uhvatiti zabavne trenutke sa svojom devojčicom.

Otkako se usredsredila na društvene medije, Kristi koristi Instagram kako bi sebi i Eli osigurala prihode.

- Naš profil je poprilično brzo postao popularan, a brendovi su počeli da me kontaktiraju kako bi poslali odeću za mene i nju. Nakon toga dobila sam inspiraciju da je to ono što želim da radim. Najdraža stvar kod našeg zajedničkog oblačenja je zabava koju ja i ona imamo pre nego što se fotografišemo. To je nekako poput našeg zajedničkog dana u kom se obučemo i idemo da se zabavimo. Volimo zajedno da idemo na plažu, jedemo sladoled i slično.

Mislim da je naš sadržaj uspešan jer je kreativan, autentičan i zabavan. Već duže vreme na mom profilu smo samo ja i Ela i mislim da je to zaista pokazatelj koliko se dobro slažemo. Naš izgled u kom izgledamo kao bliznakinje stvarno nam pristaje zbog boje kose i upečatljivih očiju - ispričala je majka.

One su jednostavno nerazdvojne. Sve rade zajedno. Kuvaju, idu na bazen, na plažu, oblače se isto. Čak i zajedno rade jogu.

- Ovo mi omogućava da radim ono što me zanima i daje mi priliku da radim s brendovima koje iskreno volim - kaže Kristi.

Iako je Ella sada takođe uspešna mala-influenserka, njena majka kaže da želi da je zaštititi od opasnosti društvenih mreža.

- Želim da zaštitim Elu i da je održim mladom. Ima samo sedam godina. Volim da joj dam da radi neke stvari ne samo da sedi i gleda društvene mreže. Više volim staromodan način odrastanja- kaže ponosna mama.

Sa druge strane, toliko nam je zabavno kad se oblačimo i fotografišemo. Ela to voli i mislim da nam je sjajno. Rekla bih da je Ela u proteklih godinu dana puno promenila svoj izgled i želi da se oblači u skladu sa vlastitim stilom, ali još uvek uživa u tome da se isto obučemo - govori Kristi.