Poznatu glumicu Suzan Sarandonpapraci su uslikali u Njujorku u opuštenom izdanju, a gotovo niko od prolaznika je nije prepoznao. Glumica je nedeljno popodne iskoristila za šoping, a usput je svratila do pekare kako bi "napunila baterije". 

Glumica je za ovu priluku obukla taman džins, crnu kožnu jaknu, na glavi je imala bordo kapu, naočare za vid, dok je na licu nosila crvenu hiruršku masku koje su neizbežne zbog pandemije. 

U sasvim opuštenom izdanju, Suzan je šetala ulicama Njujorka, a gotovo niko nije znao da pored njih prolazi slavna glumica. Čuvena Suzan se ponašala kao i sav normalan svet... čekala je sama u redu za pecivo i kafu što nam dosta govori o njoj.

Suzan Sarandon
INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

Holivudska filmska legenda ređala je hit za hitom od kako je započela svoju karijeru na malim ekranima još u sedamdesetim godinama prošlog veka. Iako 74-godišnja glumica iza sebe ima vrlo uspešan poslovni život u kojem je aktivna i danas, otkrila je da ni nju nisu zaobišle predrasude koje su neizostavni deo Holivuda.

U intervjuu za britanske novine, Suzan Sarandon je pre četiri godine priznala kako su joj govorili da će joj se karijera završiti najkasnije u njenim četrdesetim, a oskarovka je otkrila da su joj na početku agenti davali razne savete među kojima je bio i onaj da ne sme da govori o tome da želi da ima decu – jer će zbog toga biti manje privlačna.

Suzan Sarandon
Shutterstock 

"Ipak, ja još uvek radim, baš kao i mnoge druge žene mojih godina, a glavni razlog tome su ženske producentkinje i rediteljke koje su spremne da ulože u priče u kojima je ženski lik glavni i nema 22 godine. Uopšte nedostaje priča o starim muškarcima i ženama. O muškarcima ih ima, ali su oni uvek sa tridesetogodišnjim devojkama", izjavila je američka glumica.