Sve su oči uprte u ljubavni život Bena Afleka nakon što je viđen kako ulazi u auto bivše devojke Dženifer Lopez u petak, 30. aprila.

Iako je izvor za strane medije izjavio da su bivši verenici samo prijatelji, to nije spriečilo jednu korisnicu TikToka da se priseti razdoblja kad je i sama skoro završila s glumcem.

Devojka pod imenom Nivajn Džej objavila je u ponedeljak, 3. maja urnebesan video, objašnjavajući da se s Benom upoznali na elitnoj dejting aplikaciji pod imenom Raya kao i da je prvo mislila da je reč o lažnom profilu. Nakon toga je dobila kratak video na društvenoj mreži Instagram.

"Sećam se kada smo Ben i ja počeli da se dopisujemo i prvo sam mislila da se neko lažno predstavlja pod njegovim imenom pa sam ga 'otpratila'. On mi je ubrzo posle toga poslao video na Instagram, zbog čega sam ostala u šoku", objasnila je ova lepotica.

Dvostruki oskarovac snimio je kratki video u crvenoj majici, pomalo neuredne kose, i tom prilikom joj je rekao:

"Nivajn, zašto si me otpratila? To sam ja!", a video je završio suptilnim osmehom. 

ben aflek
Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Ti bi se sada verovatno pojela od tuge jer si 'otkačila' Bena. Ali, svaka čast devojko", "Dobra ti je preporuka za posao da kažeš ti se javio Ben Aflek i da se zanimao za tebe", poručili su joj pratioci.

Nivine je usput poručila slavnom glumcu: 'Oprosti mi Ben', a reklo bi se po njenom izrazu kao i da nije previše razočarana.