Biti Instagram manekenka postalo je novo omiljeno zanimanje devojaka rođenih oko početka milenijuma, a ove su sestre predvodnice na tom polju.

Reč je o sestrama Hamlin, ćerkama TV zvezde Lise Rine koju mnogi znaju iz serija 'Days of Our Lives' i 'Melrose Place' kao i šoua 'The Real Housewives of Beverly Hills' i glumca Harija Hamlina poznatog iz 'Sukoba titana' i serije 'L.A. Law'.

Amelija i Dilajla Bel na Instagramu imaju ogroman broj pratilaca, tačnije Amelija ih broji 850 hiljada, a Dilajla čak 1,4 miliona. Upravo zbog toga mnogi vole da ih nazivaju i novim "Džener sestrama". Dilajla Bel je starija sestra, a u javnosti je donedavno bila i eksponiranija.

Ova 22-godišnjakinja može da se pohvaliti i karijerom pravog modela, a krasila je i naslovnice poznatih časopisa poput Paper Magazina.

Ona je u zadnje dve godine postala prava Instagram senzacija, a svoju popularnost najviše je izgradila na izazovnim, golišavim fotkama kao i na saradnji s brendom Kloi Kardašijan, Good American, ali i nošenjem revija za slavne dizajnerske kuće poput Dolce & Gabbane.

Novu ljubav ova influenserka i manekenka pronašla je u zvezdi rijalitija 'Love Island' Ilaju Bukeru, a zajedno su dve godine.

S druge strane, 19-ogodišnja Amelija postala je senzacija nakon što se saznalo kako je baš ona nova devojka 37-ogodišnjeg Skota Diska, a iako njeni roditelji ne odobravaju tu vezu, par se ne odvaja. Prevelika razlika u godinama im izgleda ne smeta.

Kako je Skot bivši partner Kortni Kardašijan s kojom ima troje dece, ne čudi da ih paparaci slede na svakom koraku.

amelija i skot dizik
Profimedia 

I tako je Amelija u poslednje vreme skrenula pažnju sa starije sestre koja je po mnogima atraktivnija i uspešnija.

Ipak, Dilajla je iskoristila okupljene fotografe prošlog ponedeljka u Zapadnom Holivudu gde je večerala s prijateljicom, pa je spremno pozirala u belom topiću i crnim krakim pantalonama iz svih uglova kako bi njene fotografije preplavile žute stranice.

dilajla hamlin
profiemdia 

 Mnogi komentarišu i to da su popularne sestre dosta toga korigovale, kada je fizički izgled u pitanju. Hoće li i one preterivati s operacijama, ostaje da vidimo, a mnogi komentarišu da su na dobrom putu. Više njihovih slika pogledajte u galeriji:

Instagram, Profimedia Amelija Grej Hemlin