Kanski festival, najprestižniji i najpopularniji festival u svetu kinematografije, počeo je juče, 6. jula i trajaće sve do 17. jula. U narednim danima, po starom dobrom običaju, verujemo da ćemo imati priliku da vidimo još bezbroj nekih od najbolje obučenih žena na planeti.

Na svečanoj ceremoniji otvaranja festivala prikazan je film "Annette", a brojne dive i lepotice prošetale su crvenim tepihom u raskošnim i elegantnim modnim kreacijama koje su odisale svetskim glamurom.

Ovaj glamurozni festival tradicionalno okuplja najpoznatije i najtraženije glumce sveta, a svoje mesto u ovom francuskom gradu obavezno pronađu i brojne manekenke, voditeljke, pevačice i influenserke.

Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia, Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia Kanski festival 2021 najbolje obučene

Kao i svaki put, poznate svetske zvezde na sebi jedinstven način trude se da zablistaju u elegantnim ili čak i ekstravagantnim modelima haljina, koji će svakako privući pažnju. Model haljine koji je sigurno sinoć zauzeo mesto broj 1. po izboru svetskih medija i stručnjaka iz sveta mode jeste raskošna bela haljina manekenke Bele Hadid sa tilom koji je se vukao nekoliko metara za njom.

Karla Bruni i Kendis Svonpul prošetale su crvenim tepihom u svetlucavim kreacijama kojima su mnogi modni stručnjaci oduševljeni.