Kao i godinama unazad, Vimbldon je uvek okupiljao prave zaljubnike u tenis, među kojima su se neretko mogao naći, takoreći "crème de la crème" svetske elite. 

Sada, nakon dve godine pauze usled pandemije korona virusa, tribine su ponovo pune, a kako se takmičenje zahuhtava, mečevi ne mogu proći bez velikog broja poznatih.

Izuzetak nije bio ni jučerašnji meč Novaka Đokovića zbog kog je u VIP loži bila ogromna gužva.

Sijena Miler, Popi Delevinj, Maja Džama, Holi Vilibi, F.K.A Twigs, Džesi Džej... samo su neke od slavnih lepotica koje su posmatrale Noletov meč.

Međutim, ono što zaista nikome nije moglo da promakne su i savršeni modni izbori slavnih dama koje su se mahom odlučile za popularne trendove i spotsku eleganciju. 

Manekenka Popi Delavinj oduševila nas je belim kombinezonom koji je istakao njenu vitku liniju.

Sa druge strane, tu je i poznata voditeljka Holi Vilibi koja je za ovu priliku izabrala midi zelenu haljinu sa tufnicama i espadrile na vezivanje sa vedges petom.

Glumica Sijena Miler ostavila je sve bez teksta divnim, trendi kompletom. Košulju i zvono pantalone sa belo-plavim prugicama upotpunila je crvenim karminom, a Kejt Midlton je oduševila svedenim elegantnim izdanjem za čistu desetku.

Nekima kreativnosti nije manjkalo kao kada je u pitanju Džesi Džej, a neka od najupečatljivijih izdanja poznatih dama pogledajte u našoj galeriji i procenite, ko se najbolje obukao.

i-Images / Eyevine / Profimedia, Old Boy's Club / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Moda na Vimbldonu