O vezi lepe glumice Fibi Dinevor i problematičnog komičara Pita Dejvidsona šuška se već neko vreme. Mnogi su bili šokirani kada se otkrilo da je par u vezi, jer, ruku na srce, sve smo mogli očekivati, ali Fibi uz nekog ovakvog dečka, baš i ne.

Međutim, paparaci su ih prvi put uhvatili u javnosti i sada je sve jasno - ne samo da su zajedno već su i zaljubljeniji nego ikad pre, iako su se trudili da obuzdaju strasti na javnom mestu.

Golupčići su zajedno stigli na Vimbldon, a činilo se da su 26-godišnja glumica i godinu dana stariji Pit bili više usredsređeni jedno na drugo nego na teniski meč.

pit dejvidson i fibi dinevor razmenjivali su neznosti na vimbldonu
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Romantike i nežnosti nije im nedostajalo, a slobodno možemo reći da su mnogi znatiželjni pogledi bili usmereni na njihov deo tribine. Neprestano su se nežno dodirivali, ljubili i grlili, a zamolili su i ženu koja je sedela pored njih da ih zajedno fotografiše.

Glumica je blistala u uskoj haljini koja je istakla njenu vitku liniju i ispod koje nije nosila brushalter, a Pit je izabrao nešto ležerniju kombinaciju.

Podsetimo, Pitu je Fibi zapala za oko nakon što je video scene seksa u hit-seriji. "Tada mu se dopala, i pao je na nju", izjavio izvor blizak kontroverznom komičaru.

"Ona je potpuno njegov tip. Izgleda kao mladolika, nevina lepotica. Svi smo se šalili s njim zbog škakljivih scena seksa i on je priznao da su njemu bile seksi. Gledao je celu seriju i rekao da oseća da je njegova sudbina da upozna Fibi", rekla tada osoba bliska Dejvidsonu.

Inače, par je u vezi na daljinu s obzirom da on trenutno živi u Americi, a ona u Velikoj Britaniji.

fibi dinevor i pit dejvidson su u vezi na daljinu
CLICK NEWS AND MEDIA / SPLASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Pit iza sebe ima propalu veridbu sa Arijanom Grande, a nakon raskida je nedelju dana kasnije uplovio u vezu sa 20 godina starijom glumicom Kejt Bekinsejl, zbog čega su često bili na meti kritika da izgledaju kao majka i sin.

Raskinuli su nakon 4 meseca, a komičar je utehu našao sa Kajom Gerber, što njena majka, poznati supermodel Sindi Kraford nikako nije odobravala. Zapravo, cela porodica je zbog njihove veze održavala hitne sastanke.

Sada se čini da je lepa fibi zaista uspela da smiri problematičnog zavodnika, te se zaista čini da su oboje konačno srećni u ljubavi.