Pit Dejvidson se ne zaustavlja. Zabavljao se sa najlepšim ženama sveta, a sada je njegovo srce ukrala lepa glumica iz hit serije "Bridgerton", Fibi Dinevor.

Mnogi su bili šokirani kada se otkrilo da je par u vezi, jer, ruku na srce, sve smo mogli očekivati, ali Fibi uz nekog ovakvog dečka, baš i ne.

Međutim, sada se otkrio još jedan detalj njihovog muvanja. Naime, ukoliko ste pomislili da su se glumci upoznali negde, kako se kaže, po pravilima, pa se onda smuvali, u ovom slučaju to nije išlo tako. Pitu je Fibi zapala za oko nakon što je video scene seksa u hit-seriji.

"Tada mu se dopala, i pao je na nju", izjavio izvor blizak kontroverznom komičaru.

"Ona je potpuno njegov tip. Izgleda kao mladolika, nevina lepotica. Svi smo se šalili s njim zbog škakljivih scena seksa i on je priznao da su njemu bile seksi. Gledao je celu seriju i rekao da oseća da je njegova sudbina da upozna Fibi", rekla je osoba bliska Dejvidsonu.

Dinevor je ranije otkrila za strane medije da je seriju gledala sa dekom i bakom, ali da su morali da preskoče šestu epizodu jer je imala previše scena seksa. Takođe je priznala da je premotavala škakljive delove i u drugim epizodama.

Inače, novopečeni par, koji nije hteo ni da potvrdi, ni da demantuje glasine koje kruže od prošlog meseca, u nedelju je prvi put snimljen zajedno, i to dok su zagrljeni šetali Stoukom u Engleskoj. Oboje su bili u ležernom, sportskom izdanju i bili su dobro raspoloženi.

pit dejvidson
CLICK NEWS AND MEDIA / SPLASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Zanimljivo je i sa kojim se poznatim damama komičar ranije zabavljao.

Bio je veren sa pevačicom Arijanom Grande i to nakon samo sedam dana veze. Raskinuli su u oktobru 2018. nakon nekoliko meseci veze jer se za Arijanu sve odvijalo prebrzo.

Raskid veridbe je teško podneo, i čak imao suicidalne misli, a Arijana mu je posvetila pesmu "Thank U, next", u kojoj se nalazi stih: "Čak smo se zamalo venčali, i za Pita jako sam zahvalna."

Nakon pevačice zabavljao se sa 20 godina starijom Kejt Bekinsejl, zbog čega su često bili na meti kritika da izgledaju kao majka i sin. Par je uhvaćen kako se ljubi na zadnjem sedištu taksija, nakon čega se više nisu skrivali, a neretko su nežnosti razmenjivali i u javnosti. Međutim, nakon četiri meseca njihova veza je okončana.

Odmah potom uplovio je u vezu sa Margaret Kuali (26), ćerkom slavne Andi Mekdovel. Njihova ljubav trajala je nekoliko meseci, a samo nedelju dana nakon raskida, Pit je viđen sa manekenkom Kajom Gerber.

Ni to nije dugo potrajalo, a Dejvidson je početkom prošle godine priznao da je bio u klinici za odvikavanje zbog zavisnosti opijatima i alkoholom.