Kada se prošlog decembra, na Netfliksu pojavila serija "Bridgerton", malo ko je ostao ravnodušan. U prilog toj tvrdnji ide i činjenica da je serija probila sve rekorde gledanosti. 
Gledaoci su bez treptanja pratili dešavanja, a posebno su svima zapale za oči škakljive scene između Dafne i Simona, ali i Antonija i Siene.  

Serija je zasnovana na književnoj seriji Džulije Kvin, a publika je posebno oduševljena odabirom glumaca, te su mnogi komentarisali da je hemija između njih nestvarno dobra.
Lizi Talbot bila je koordinator za snimanje upravo tih seks scena, pa je objasnila u jednom od intervjua koliko je vežbanja bilo potrebno za ovako nešto. 
Pored toga, rekla je da su se događale i nepredviđene situacije: "Tela su smešna i neuredna i ne rade uvek ono što želimo", rekla je Talbot za The Times.

bridgerton antoni siena
printscreen/youtube/Ovik6280 

Otkrila je urnebesne nezgode koje su se dogodile na snimanju tokom najvrelijih scena, a među njima su Džonotan Bejli i Sabrina Bartlet, koji su igrali uloge Antonija Bridžertona i operske pevačice Siene Roso.

"Tokom probe, Sabrina se u jednom trenutku okliznula i povukla Džonija sa sobom. Mislim da se deset minuta nismo oporavili od te scene", podsetila je koordinatorka.

Posle toga bilo im je teško da se uozbilje. Takođe je rekla da su Džoniju pantalone na međunožju pukle tokom jedne seksi scene. Pored Bejlija i Bartlet, Rege-Žan Pejdž i Fibi Dinevor takođe su imali dosta škakljivih scena o kojima se takođe i te kako pričalo.