Ćerka slavne manekenke Sindi Krafordf privlači pažnju gdegod se pojavi. Iako ima samo 19 godina, Kaja Gerber već je nebrojeno puta punila novinske stupce, i to ne samo zbog svoje manekenske karijere koja, po uzoru na slavnu majku, ide uzlaznom putanjom.

Zapravo, njene veze su te o kojima se u nekim trenucima daleko više pričalo od njenih profesionalnih uspeha.

Mlada manekenka nedavno je potvrdila da je u srećnoj vezi sa glumcem Džejkobom Elordijem koji važi za jednog od najpoželjnijih frajera u Holivudu. Iako za njih uzdišu mnoge dame širom sveta, Džejkob u stopu prati svoju devojku koja ga je, ako je suditi po fotografijama na mrežama, potpuno opčinila.

Koliko je galantan i zaljubljen pokazao je i tokom večernjeg izlaska u Holivudu, kada se svim silama trudio da zaštiti Kaju od brojnih paparaca, a sve to vreme nije joj puštao ruku.

kaja gerber i dzejkob elordi u vecernjem izlasku
ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Džentlemenski, nema šta!

Kaja je za izlazak odabrala poprilično izazovnu kombinaciju, a od odeće najviše je pogleda privukao crni prsluk ispod kog nije nosila ništa. Ovim izdanjem je još jednom potvrdila da je dostojna naslednica slavne mame koja je, kao što je poznato, bila jedna od najlepših žena sveta.

Kada je u pitanju Kajin ljubavni život, pre Džejkoba zabavljala se sa problematičnim komičarem Pitom Davidsonom, koji je u manekenki potražio utehu nakon što je raskinuo sa Arijanom Grande. Međutim, njeni roditelji nisu odobravali njen izbor te je veza brzo pukla.

Nakon toga, usledilo je povezivanje sa kleginicom, takođe manekenkom Karom Delavinj, a njihove fotografije gde su veoma bliske obišle su svet brzinom svetlosti.

kaja gerber i kala delavinj u strastvenom zagrljaju
LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Kaja Gerber i Kala Delavinj

Sa druge strane, zvezda "Euforije" bio je u vezi sa Zendajom, a pre nje sa koleginicom Džoi King. Ipak, čini se da su konačno oboje uplovili u mirnu luku, te da su konačno oboje pronašli ono što im je trebalo.