Kada se Kaja Gerber pojavila na modnim pistama, svima je bilo jasno da je stigla dostojna naslednica nekadašnjih top modela. 

Ćerka jedne od najuspešnijih manekenki svih vremena, Klaudije Šifer, slika je i prilika slavne mame iz mlađih dana, te ne čudi što se za nju otimaju mnogi modni brendovi i dizajneri. 

Sa druge strane, njen privatni život do sada je bio velika misterija. Sve do skoro. 

Naime, Kaja je svojevremeno uslikana na protestu povodom kampanje #blacklivesmatter sa svojom koleginicom, manekenkom Karom Delavinj. 

Kara se proslavila mnogo pre Gerberove, a pre par godina, kao bomba je odjeknula vest da je "izašla iz ormara", odnosno, njeno priznanje da je naklonjena istom polu. 

Kaja i Kara su bliske prijateljice, ali mnogi smatraju da su možda i previše bliske. Tokom protesta, manekenke su bile u prvim redovima, a tada su uhvaćene kako se nežno grle i čitavo vreme maze, što je pokrenulo glasine da su devojke daleko više od prijateljica. 

Nakon toga su istetovirale identične tetovaže na stopala, iako je nedugo potom Kaja javno obelodanila svoju vezu sa glumcem Džejkobom Elordijem, tako da su se glasine brzo stišale.

Kaja Gerber i Kara Delavinj u šetnji
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Kaja Gerber i Kara Delavinj u šetnji

Međutim, devojke su prošle subote ponovno viđene zajedno u šetnji, a tom prilikom ponovno su bile i fizički bliske, što je ponovo pokrenulo iste glasine.

Vama ostavljamo da sami procenite o čemu se ovde radi, jer ipak je Kara poznata po tome što voli devojke, što nikada nije skrivala. Ne znamo samo što o svemu tome misli Sindi koja dugo nije davala deci da budu medijski eksponirana, niti je ikada bila deo ikakvih skandala kako bi privukla bilo kakvu pažnju medija.