Ljubitelji horora mesecima su nestrpljivi zbog nove sezone "Američke horor priče", a kako stvari stoje, još jedno ime pridružilo se spisku. 

Pored Mekoli Kalkina, koji je jedno od najvećih iznenađenja, deo tima je postala i jedna mlada manekenka.

Naime, kreator serije, Rajan Marfi, podelio je na svom Instagramu da će se glumačkoj ekipi u 10 sezoni, pridružiti i manekenka Kaja Gerber, ćerka čuvenog supermodela Sindi Kraford. 

"Veoma sam uzbuđen što mogu da objavim da se Kaja Gerber pridružuje porodici američke horor priče", napisao je uz fotografiju mlade manekenke sa crvenog tepiha.

Marfi je takođe sa pratiocima podelio tizer za novu sezonu, najavivši "duplu priču" ovog puta. "Dve užasne priče... jedna sezona. Jedna pored mora, jedna pored peska, biće toga još..."

Neki od glumaca koji će se vratiti u seriju su i Evan Peters, Ema Roberts, kao i Keri fišer i Bili Lurd, ali i zvezda filmova "Sam u kući"  Mekoli Kalkin, koji će se takođe priključiti ekipu u "morskom" delu.

Mlada manekenka je kako navodi i sama, veoma uzbuđena, a na svojim storijima moli da je uštinu kako bi verovala da ovo nije samo san. 

kaja gerber
Profimedia 

Ostaje nam da vidimo kakva će biti nova Američka horor priča, iako verujemo da nas Marfi neće razočarati ni ovog puta, ali i kako će se Kerberova snaći pred novim izazovom.