Ova mlada glumica sada ima 29 godina i praktično je odrasla na filmskom setu. Zahvaljujući svojoj tetki Džuliji Roberts koja ju je uvela u svet glume i filma, ona je svoju karijeru započela sa samo 9 godina. Iz tih razloga, od malih nogu je izložena jakoj šminki i tretiranju kose i tokom godina otkrila je svoje načine kako da se maksimalno zaštiti i sačuva svoju lepotu.

O nezi kože

Ona smatra da biti lep znači biti zdrav. Zato se uvek trudi da svoju kožu održava zdravom, posebno zbog toga što je vrlo svetle puti i sunce joj nikako ne prija. A od svoje tetke Džulije je naučila da je umivanje lica najvažniji korak beauty rutine. Ema voli da koristi čistače koji dubinski čiste kožu i tope šminku.

O šminkanju

Ema sada ne voli da nosi puno šminke jer je kao mlada devojka preterivala u tome. Budući da je na setovima uvek našminkana zaista jedva čeka da se rastereti tog osećaja sa lica. Ona se zato drži pravila: "Manje je više". Međutim, bez maskere ipak ne bi mogla a omiljena joj je Chanel Le Volume De Chanel.

O nezi kose

Ema smatra da je vrlo važno da pazite na kosu ako želite da menjate boju. Ona je nedavno uz pomoć frizerke Niki Li iz brinete prešla u plavušu i proces je trajao 10 sati. Ako želite da uradite stvari kako treba, taj proces mora da traje toliko. A pored dobrih preparata, Ema uzima i suplemente koji će iznutra pospešiti kvalitet njene kose.

O njenim beauty blamovima

 Kaže da joj je najveća greška definitivno loše nanet ten kada je izgledala flekavo, narandžasto i neprirodno.