Dženifer Lopez poslednjih dana odmara u Istočnom Hemptonu sa svojim starim/novim dečkom Benom Aflekom, a njihove zajedničke fotografije obišle su ceo svet, ponajviše jer se danima šuškalo o "nevoljama u raju".

Tačnije, u medijima su se pojavili navodi da je došlo do prvih nesuglasica u obnovljenoj vezi zbog Benovih problema sa kockom i alkoholom, ali su fotografije para još jednom pokazale da su zaljubljeniji nego ikad i da uživaju u svojoj romansi.

fotografije iz hemptonsa dokazale su da su ben i dzenifer srecniji nego ikad
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Iako su mnogi mislili da je "Benifer" sam u pevačicinoj vili, njima se očigledno pridružila i njena mlađa sestra Linda sa kojom se ne pojavljuje često u javnosti.

Paparaci su ih uslikali kada su otišle u kupovinu, a tom prilikom Dženifer je odabrala dugu haljinu ispod koje nije nosila brushalter te je dodatno privlačila poglede, dok se Linda odlučila za daleko ležernije izdanje - farmerice i crnu majicu.

linda lopez i dzenifer lopez u kupovini
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Linda inače živi i radi u Njujorku kao novinar emisije ABC News, a nedavno je proslavila i svoj 50. rođendan, na kom se Džej Lo pojavila sa Benom i upravo na tom porodičnom ručku pali su prvi javni poljupci novopečenog para.

prvi poljubac desio se na proslavi rodjendana linde lopez
printscreen/youtube 

Iako je vest o njihovom pomirenju odjeknula poput bombe u javnosti, mnogi su bili skeptični sve fotografija na kojima se ljube čime su sve sumnje otklonjene.

U poslednje vreme sve se češće druže i njihova deca, Dženiferini 13-godišnji blizanci Emi i Maks, Benov 9-godišnji sin Semjuel, 15-godišnja ćerka Vajolet i 12-godišnja Serafina.

u poslednje vreme sve se vise druze deca od dzenifer lopez i bena afleka
Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Džen je blizance dobila sa bivšim suprugom Markom Entonijem, dok Ben starateljstvo nad troje dece deli s bivšom suprugom Dženifer Gardner.

Kada je u pitanju Linda, nikad nisu krile kolika su podrška jedna drugoj, i ona je jedna od onih koja je zdušno navijala za njeno pomirenje sa Aflekom, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod i procenite da li sestre liče jedna na drugu.

printscreen/instagram, PeBu / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Linda Lopez, mlađa sestra Dženifer Lopez