Da posle svake kiše mora da sine Sunce dokazuje i primer Dženifer Lopez. Prošla je golgotu sa bivšim partnerima, varali su je, ponižavali, i šta sve ne, a onda je našla sreću kada se to najmanje očekivalo i to sa starim/novim dečkom, Benom Aflekom.

U početku su skrivali svoju ljubav od svih, sve do famoznog prvog javnog poljupca u restoranu kada su potvrdili višemesečna šuškanja o obnovljenoj romansi.

Par gleda da svaki slobodan trenutak provodi zajedno, a Dženifer uveliko gleda kuće u Benovom komšiluku. Međutim, iako su se nedavno pojavili navodi o prvim trzavicama u odnosu, ponajviše zbog Benove zavisnosti od alkohola i kocke, nove fotografije otkrivaju da je u životu slavnog para sve potaman, i više od toga.

Paparaci su ih nedavno uslikali tokom šetnje Hemptonsom gde pevačica ima luksuznu vilu, a par je delovao zaljubljenije nego ikad.

ben aflek i dzenifer lopez trenutno su u hemptonsu gde pevacica ima luksuznu vilu
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nije ih omelo ni to što je trnutno na istoj lokaciji (i to samo ulicu dalje) bivši bejzbol igrač Aleks Rodrigez, za kog je latino diva bila verena do sredine aprila.

Nakon što su uhvaćeni kako s pevačicinom decom i glumčevim sinom uživaju u jednom zabavnom parku, oni su rešili da se osame, a paparacima nije promakla jedna njihova romantična šetnja.

Pop zvezda i glumac za ovu priliku su, slučano ili ne, uskladili odeću, pa su oboje nosili ležerne pantalone i dukseve — Ben je poneo krem model s kapuljačom, dok je Džej Lo odabrala jednostavnu varijantu i šire pantalone. Ono što je još interesantnije jeste to što su sve vreme bili čvrsto zagrljeni, a na društvenim mrežama mnogi komentarišu da su toliko priljubljeni jedno uz drugo da između njih ne bi bilo moguće provući šibicu.

ben aflek i dzenifer lopez uzivaju u svojoj ljubavi koja je jaca nego ikad
Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zato i ne čudi što su sve glasnija šuškanja da će glumac ipak zaprositi pevačicu i to na njen rođendan. Fanovi su saglasni da par izgleda i srećnije nego kada su tek započeli romansu.

Pogledajte fotografije u galeriji i procenite, da li su Ben i Džen izgledali srećnije na samom početku veze, davnih 2000-ih, ili danas.

Profimedia, Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez i Ben Aflek