Uprkos tome što je Ben glumac kojeg paparaci love svaki put kada izađe iz kuće, čini se da na ovakvu pažnju ipak nije navikao.

Otkako je obnovio romansu s Dženifer Lopez, Ben više nema ni trenutka privatnosti, a po izrazu lica koji je imao na poslednjim paparaco fotografijama, čini se da je to već počelo da mu ide na živce. Podsetimo, Ben i Džen 2004.  navodno su raskinuli zbog „prekomerne medijske pažnje“.

Ipak, sigurno je Dženifer Lopez vredna te 'patnje', posebno kada se skocka kao za taj odlazak na večeru i pokaže svoje sjajne noge u kratkom šortsu.

ben aflek, paparaco
The Daily Stardust/ Max Lopez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, prve glasine o pomirenju bivših partnera javile su se početkom maja kada su prvi put uhvaćeni zajedno.

Zatim su golupčići proveli vikend u Big Sky Resortu u saveznoj državi Montana gde Ben ima imanje, a pri povratku privatnim avionom u Los Anđeles, odvezli su se zajedno do njene vile na Bel-Eiru.

dzenifer lopez izlazi iz automobila
The Daily Stardust/ Max Lopez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Par je u skrivenom skijaškom rizortu navodno proveo zajedno nekoliko dana. Među nekadašnjim "it" parom počelo se navodno nešto ponovo događati dok je ona još bila službeno verena za Aleksa Rodrigeza, a prve paparaco fotografije sa putovanja pogledjate u galeriji u nastavku:

Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, VAEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Džej Lo i Ben Aflek