Juče se širom Amerike proslavljao Dan očeva, a brojne slavne ličnosti obratile su se svojim tatama emotivnim objavama i ujedno su i  pokazali pratiocima kako izgledaju.

Jedna od njih bila je i latino diva Dženifer Lopez, koja je prvi put na svom profilu objavila fotografiju oca.

Pevačica je emotivnom objavom pokazala koliko ga voli, i okačila njihove zajedničke fotografije na Instagram profil. Za samo 12 sati, fotografija je skupila preko milion lajkova i preko 7.000 komentara.

dzenifer lopez sa ocem
printscreen/instagram 

"Tata, nema dovoljno reči da opišem šta mi značiš ... Volim te zauvek ... na sve načine! Srećan dan očeva svim neverovatnim tatama koji su tu svakodnevno za svoju decu!! Neophodni ste i cenjeni i voljeni više nego što ćete verovatno ikada znati. Danas slavimo vaš dan!!!" napisala je pevačica ispod objave, a komentari su se samo ređali.

"Kako ličite, "Divno je što toliko voliš oca", "Verujem da je ponosan kakvu ćerku ima", "Blizanci", "Imate potpuno isto lice", "Da li je moguće da toliko ličite"... samo su neke od pozitivnih stvari koje su ljudi pisali.

I zaista, kada pogledate slike, pogotovo gde je Dženifer bez šminke, jasno je da je latino diva kopija svog oca. Sličnost je još izraženija na drugoj fotografiji kada je Dženifer bila dete, koju možete pogledati u galeriji ispod, kao i još neke retke slike sa njenim ocem.

printscreen/instagram Otac Dženifer Lopez

Inače, njen otac retko se pojavljuje u javnosti, a dugi niz godina je član Sajentološke crkve. U jednom trenutku, kako je pre nekoliko meseci tvrdila Lija Remini, glumica i dobra prijateljica Dženifer Lopez, Sajentololozi su pokušavali upravo preko Dejvida Lopeza da je uvuku u ozloglašeni kult, ali je srećom pevačica uspela da se izvuče na vreme, zahvaljujući glumici koja ju je upozorila na njihove namere.

Džej Lo i dan-danas je bliska sa svojim roditeljima, a pre nekoliko meseci želela je da iznenadi svog oca i kupi mu na poklon njegov omiljen bezbol tim sa tadašnjim verenikom Aleksom Rodrigezom. Međutim, usledili su problemi u vezi, kao i Rodrigezova prevara nakon čega je par raskinuo, a pevačica je sreću našla sa svojim starim/novim dečkom Benom Aflekom.

Iz razloga što je Dejvid na veoma visokim pozicijama u ozloglašenom kultu, godinama izbegava pažnju medija, te su ga paparaci tek nedavno uslikali u javnosti. 

ben aflek i dzenifer lopez sa porodicama
Vasquez/Maciel/LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Povod je bila svečana večera sa Benovom porodicom kada su se zvanično svi upoznali, što je dodatno podgrejalo priče o tome da "Benifer" jači nego ikad u nameri da konačno odu pred oltar i venčaju se.