Trenutno jedan od najpopularnijih parova na svetu su Dženifer Lopez i Ben Aflek, a vest o njihovom pomirenju su svi sa oduševljenjen dočekali.

Svi osim reklo bi se jednog člana iz Dženiferine porodice, a to je ni manje ni više nego njen sin Maksimilijan.

Nedavno su paparaci uslikali Benifer sa njenom porodicom kako izlaze iz restorana u Malibuu u kom je mlađa sestra Džej Lo, Linda proslavljala svoj pedeseti rođendan, a slike koje su obišle svet govore upravo koliko mali Maks ne uživa u društvu čuvenog glumca.

Iako se Ben na sve načine trudio da ga oraspoloži, dečakovi izrazi lica govore više od hiljadu reči.

ben aflek i sin dzenifer lopez
Vasquez/Maciel/LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Koliko god se svi ostali nadali da će veza glumaca da potraje, činjenica je da će Maksimilijan da se potrudi da tako ne bude, makar ako je suditi po njegovom raspoloženju kad mora na druženje sa Aflekom.

dzenifer lopez sa sinom
Vasquez/Maciel/LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dženifer je 13-godišnje blizance Maksa i Emu dobila iz braka sa pevačem Markom Entonijem, sa kojim je bila od 2004. do 2014. godine.

I dok njena ćerka obožava Afleka i oduševljena je njihovom vezom, čini se da će Ben baš morati da se potrudi da pridobije Maksa, ukoliko misli da sa Džej Lo ode pred oltar.

Podsetimo, latino diva i glumac obnovili su svoju romansu nakon 17 godina od raskida veridbe, a slike njihovog pomirenja i prvog javnog poljupca obišle su svet velikom brzinom.

Njih dvoje su se upoznali na setu filma "Gigli" 2001. godine. Bivši verenici trebali su pred oltar da stanu u septembru 2003. godine, ali sve su otkazali gotovo u poslednji tren, a vezu su definitivno raskinuli u januaru 2004. godine.

ben aflek i dzenifer lopez
printscreen/youtube 

Svojoj ljubavi odlučili su očito da daju drugu priliku i to nakon što je Dženifer raskinula veridbu s Rodrigezom, a Ben romansu s koleginicom Anom de Armas koju je 2019. godine upoznao na snimanju trilera "Deep Water".

Više njihovih fotografija pogledajte u galeriji:

printscreen/youtube Dženifer Lopez i Ben Aflek prvi pljubac