Dženifer Lopez je poznata po svom elegntnom stilu. Latino diva za crveni tepih, kao i večere bira glamurozne kreacije u kojima je često možemo videti. 

Glamur je ipak izostao prilikom proslave 50. rođendana njene sestre Linde Lopez. Dve dame uputile su se u losanđeleski restoran "Craig's",  koji je inače popularno okupljalište poznatih i slavnih u Zapadnom Holivudu.

Obe su bile odevene ležerno, a Dženifer je poprilično iznenadila svojim odabirom cipela. Naime, Džej Lo za ovakve prilike uglavnom bira vrtoglave štikle, a ovaj put za večeru je odabrala - oksfordice.

dzenifer lopez u oskford cipelama
PeBu / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

S obzirom na to da paparaci svakodnevno beže svaki njen korak, nije teško ustanoviti kakve se cipele nalaze u njenom ormaru, a na prste jedne ruke mogu se nabrojiti prilike u kojima je nosila oksfordice. 

Zadnji put u njima smo je videli u oktobru prošle godine kada ih je spojila s predimenzioniranim pantalonama i košuljom, a pre toga nosila je oksfordice 2013. godine prilikom odlaska u šoping.

dzenifer lopez u istim cipelama 2013. godine
Vasquez-GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

S obzirom na to da nas je navikla na vrtoglave štikle i patike, ovaj tip cipela svakako je iznenađenje i još jedan dokaz da nema toga šta Dženifer ne može isfurati, čak i ako to nije nužno njen stil.

dzenifer lopez u crnim oksford cipelama 2013 godine
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia