Zvezde kojima se divimo i koje radimo gledamo na velikom platnu ili slušamo njihovu muziku deluju savršeno u svakom pogledu.
Ipak, i onu su samo "ljudi od krvi i mesa" i neretko im se omakne po neki kontroverzni ispad kao što je pijanstvo, hapšenje, krađa pa čak i ubistvo.

Otkrićemo vam najmračnije tajne nekih poznatih i garantujemo da ćete neke od njih od sada gledati u drugom svetlu.

Dženifer Lorens

Glumica je trenutno jedna od najtraženijih i najomiljenijih holivudskih zvezda. Do 2014. godine važila je za pravu čistunicu – sve dok se (nakon hakerskog napada) nisu pojavile slike gole Dženifer na Internetu.

dzenifer lorens
Shutterstock 

Kristen Stjuart

Kad je Kristen obeznanila u javnost ljubav prema kolegi glumcu Robertu Patinsonu, to je bila prava ljubavna senzacija. Međutim, sreća nije dugo trajala. Godine 2012. Kristen je završila na naslovnicama mnogih časopisa i portala nakon što je otkrivena njena afera s režiserom Rubertom Sandersom. Obe ljubavi su danas bivše.

kristen stjuart
Shutterstock 

Riz Viterspun

Holivudska miljenica može biti i vrlo, hm, nazovimo to – nezgodna. Naime, postoji video u kojem mrtva pijana vređa policajca. Teško je to zamisliti, zar ne?

riz viterspun
Shutterstock 

Šarliz Teron

Teško je poverovati šta je sve sjajna glumica proživela u detinjstvu. Naime, njenog oca ubila je njena majka. To je učinila u samoobrani nakon što je ovaj došao pijan kući i uperio oružje u Šarliz. Bio je to događaj koji će glumicu pratiti celog života.

sarliz teron
SF / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia 

Ešton Kučer

On ima možda najmračniju tajnu od svih. Pre skoro 17 godina je njegova tadašnja partnerka hladnokrvno ubijena u svom stanu. Ubica je bio njen komšija, ujedno i majstor koji je stalno nešto popravljao kod nje. Iznenadio ju je pod tušem dok se spremala za sastanak sa Eštonom. Ubio ju je nožem.

eston kucer
Shutterstock 

Nakon što je Ešton više puta zvonio, a ona nije otvarala, ugledao je kroz prozor krvave mrlje. Navodno je nazvao policiju tek sledećeg dana, jer je mislio da se radi o crnom vinu. Jedno vreme je i glumac bio osumnjičen za ubistvo. Međutim, pravi počinilac je uskoro uhapšen i danas sedi u zatvoru.

Hale Beri

I ova glumica imala je teško detinjstvo. Godinama je morala da posmatra kako otac i majka zlostavljaju njenu sestru. Ni danas glumica ne želi otvoreno da govori o tim događajima.

hale beri
Matt Petit/AMPAS / Zuma Press / Profimedia 

Dženifer Lopez i Paf DIdi

Pevačica i njen tadašnji partner uhapšeni su 1992. godine u jednom noćnom klubu zbog ilegalnog posedovanja oružja. Od kud im oružje i zašto su ga nosili – to nikome nije poznato.

dzenifer lopez paf dedi
Shutterstock 

Meg Rajan

Glumica je prevarila svog supruga Denisa Kvejda. I to ne s bilo kim – radilo se o, ni više ni manje, glumcu Raselu Krouu.

meg rajan
printscreen/youtube 

Vudi Alen

Režiser i glumac bio je više od deset godina u braku s glumicom Mijom Farou. Veza je pukla kad je jednog dana glumica pronašla u kući fotografije njihove ćerke – gole! Navodno ju je Vudi zlostavljao. Do danas taj slučaj nije do kraja razjašnjen.

vudi alen
Shutterstock